MALI NAIL, ZVIJEZDA BIH: Zovu ga strašilo, oduševo je region (VIDEO)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pažnju javnosti u Bosni, ali i regionu izazvao je dječak Nail Jakupović (7) iz Bihaća…

BIHAĆ: BiH,  Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti,četvrtak…29.11.2018… 12: 19… MALI NAIL, ZVIJEZDA BIH: Zovu ga strašilo, oduševo je region (VIDEO)

NAIL je prilikom gostovanja u jednoj otkrio da ga drugari u školi zovu strašilo, zbog problema sa živcima na očnim kapcima, usled čega ni ne vidi dobro…

Dječak je rekao da bi najviše na svijetu želio da izgleda kao drugi dječaci, ali ta želja mu je bila neostvariva jer potiče iz siromašne porodice.

Roditelji su mu nezaposleni, preživljavaju od onog što otac povremeno zaradi na nadnicu, a operacija, koja je u regionu moguća jedino u Beogradu, košta prilično i nije “pokrivena” zdravstvenim osiguranjem.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 30. avgust 2018. godine

Dirnut ovom pričom jedan uspješni sarajevski ljekar, koji ne želi da se njegovo ime sazna u javnosti, preuzeo je na sebe trškove Nailovog liječenja i već mu rezervisao mjesto u beogradskoj klinici.

Kad je na pragu ispunjena ove, mali Nail je otkrio koja mu je sljedeća najveća želja. Simpatični dječak je, naime poželio da, bar na jedan dan bude policajac.

Policija Unsko sanskog kantona mu je to omogućila, a evo kako je prošla patrola, koja je do suza nasmijala korisnike društvenih mreža…

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši