VRIJEME U BIH Negdje sa snijegom, tokom dana razvedravanje, do 4 stepena C

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Vreme u BiH će biti najpre oblačno, ponegdje i dalje sa snijegom, ali se tokom dana očekuje razvedravanje, saopštio je BIHAMK…

SARAJEVO:BiH, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti, četvrtak…29.11.2018… 06: 59…VRIJEME U BIH Negdje sa snijegom, tokom dana razvedravanje, do 4 stepena C

Prijepodne kiša u zapadnim i sjeverozapadnim djelovima. Poslijepodne slaba kiša u nižim područjima centralne, istočne i jugoistočne Bosne, a u višim područjima susnježica i snijeg. Tokom dana pad temperature zraka, a kiša će u zapadnim i sjeverozapadnim područjima postupno prelaziti u susnježicu i snijeg. U večernjim satima ili u noći sa utorka na srijedu i u nižim područjima Bosne se očekuje snijeg ili susnježica. Temperature zraka od -1 do 6, na jugu do 10 stupnjeva.

U četvrtak u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U centralnim i istočnim područjima može pasti i malo snijega ili susnježica. Tokom dana, prestanak padavina. U Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od -7 do -1, a najviša dnevna od -2 do 10 stupnjeva.

Čitaj još:   KIŠA SE PREDOMISLILA, TEMPERATURE U PADU...

U petak u Bosni malo do umjereno oblačno, a u Hercegovini pretežno vedro. Nešto više oblačnosti očekuje se u sjeverozapadnim djelovima. Jutarnja temperatura od -9 do -3, a dnevna od -2 do 10 stupnjeva.

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši