IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DARKO Plače, evo šta je radio prvo veče po izlasku iz bolnice…

Darko Lazić je poslije 38 dana u KBC Zemun prebačen u Selters banju u Mladenovcu, gdue je dobio specijalne uslove za rehabilitaciju koja će trajati bar tri mjeseca. Porodica i prijatelji ne kriju radost povodom njegovog evidentnog oporavka…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Vijesti, petak…30.11.2018… 11: 33…DARKO Plače, evo šta je radio prvo veče po izlasku iz bolnice…

Prijateljica porodice Lazić istakla je da je, kao nekog prilično upućenog u Darkov oporavak, veoma uznemiravaju neistinite glasine i natpisi o njemu.

“Darko je svijestan i odlučan da se izbori sa svim zdravstvenim problemima. U ime njegovih najbližih i najboljih prijatelja, gdje i sebe ubrajam, zamolila bih da stanu glasine da neće moći da pjeva, da neće stati na noge i slično. To su laži, a on je jak i već pobjeđuje”, poručila je prijetelj porodice Jula.

Darko Lazić je poslije više od mijesec dana konačno u stanju u kojem može da bude prebačen u banju na dalji oporavak.

Čitaj još:   PROTIV DARKA LAZIĆA PODNIJETA PRIJAVA! KOLIKA KAZNA MU PRIJETI???

Darko Lazić nakon više od mesec dana izveden je iz KBC Zemun, u kojem je ležao od 23. oktobra kada je na putu Subotište- Brestač imao tešku saobraćajnu nesreću!

Darka je odvezen ambulantnim vozilom, koje su svojim kolima pratili Darkova majka Branka, otac Milan i prijatelj Miljan Vračević.

Na pitanje kako je Darko je podigao ruku i digao palac kao znak da je dobro, nakon čega je dodao: “Ide na bolje”!!!

http://iBalkan.net

Komentariši