PODGORICA Uhapšen Nebojša Medojević…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Prema policijskom saopštenju, Medojević je uhapšen po nalogu Višeg suda u Podgorici u predmetu formiranom povodom tvrdnji o primanju i davanju mita…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika,Ekonomija, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti, petak…30.11.2018… 05: 58 … PODGORICA Uhapšen Nebojša Medojević…

Crnogorska policija uhapsila je poslanika opozicionog Demokratskog fronta Nebojšu Medojevića poslije ponoći i sprovela ga u zatvor u Spuž. Do hapšenja je došlo odmah nakon završetka sjednice Skupštine na kojoj je usvojena Rezolucija o Podgoričkoj skupštini.
 
Viši sud je za Medojevića odredio pritvor u trajanju do dva mjeseca jer je odbio da svjedoči u Specijalnom tužilaštvu zbog njegovih javno izgovorenih tvrdnji da, navodno, zna da bivišem gradonačelniku Podgorice Miomiru Mugoši neće biti određen pritvor iz razloga što je glavni Specijalni tužilac primio mito u iznosu od 100.000 eura.
 
Poslanici Demokratskog fronta osudili su hapšenje Medojevića na konferenciji za medije koju su održali ispred zgrade Parlamenta. Oni su saopštili da postoji mogućnost da na sličan način bude uhapšen i poslanik Milan Knežević.
 
Poslanici Demokratskog fronta su najavili da će zbog te situacije ostati do daljeg u Skupštini.
 
U samoj zgradi i okolo Parlamenta nalazi se veći broj policajaca…
izvor agencije
Čitaj još:   NEZAPAMĆENA DRAMA: HTJELA SA DJETETOM SKOČITI SA ZGRADE- strahovala od muža
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši