IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VRIJEME U BiH: Oblačno sa kišom i susnježicom, temperature do minus pet C…

DANAS, Najniža temperatura zraka izmjerena jutros u sedam sati bila je u Livnu i to minus deset, a najviša u Neumu četiri stepena Celzijusa…

SARAJEVO:BiH, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti, petak…30.11.2018… 09: 59… VRIJEME U BiH: Oblačno sa kišom i susnježicom, temperature do minus pet C…

Pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom ili susnježica i temperaturama od minus pet do 13 stepeni Celzijusa očekuje se u Bosni i Hercegovini narednih dana, prenosi iBalkan.net

Najniža temperatura zraka izmjerena jutros u sedam sati bila je u Livnu i to minus deset, a najviša u Neumu četiri stepena Celzijusa, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH (FHMZBiH).

petak 30.11.2018.
Hladno vrijeme u većem dijelu Bosne, kod hroničnih bolesnika može uzrokovati jačanje tegoba vezanih uz njihove bolesti. U Hercegovini će opšta slika biti ljepša, uz više sunca, mada će sjeverno strujanje povremeno remetiti osjet ugode. Preporučljivo je posvetiti pažnju odijevanju, osobito tokom prijepodneva. 

Čitaj još:   MARIJA, NAPUSTILA BIJELU KUĆU: Kulićke PONOVO NEMA u programu, OTIŠLA JE SA MALIM ŽELJKOM... (foto)

Danas u jutarnjim satima i prije podne, u sjeverozapadnim, centralnim, te ponegdje u istočnim područjima Bosne pretežno oblačno i maglovito, a u ostatku BiH pretežno sunčano vrijeme. U Hercegovini pretežno vedro.

Tokom dana, posupno naoblačenje sa zapada. Najviša dnevna temperatura od minus dva do četiri, na jugu od sedam do 11 stepeni.

Pretežno oblačno vrijeme u BiH očekuje se i prvog dana vikenda. Prije podne, slaba kiša ili susnježica je moguća na krajnjem zapadau i sjeverozapadu Bosne, a u Hercegoovini sa slabom kišom. Tokom dana, u cijeloj zemlji bez padavina.

http://iBalkan.net

ETO LJETO SE VRATILO, ALI NE ZABORAVITE KIŠOBRANE…

Tokom dana, u centralnim, istočnim i zapadnim područjima sa slabim Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši