VRIJEME U BiH: Oblačno sa kišom i susnježicom, temperature do minus pet C…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

DANAS, Najniža temperatura zraka izmjerena jutros u sedam sati bila je u Livnu i to minus deset, a najviša u Neumu četiri stepena Celzijusa…

SARAJEVO:BiH, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti, petak…30.11.2018… 09: 59… VRIJEME U BiH: Oblačno sa kišom i susnježicom, temperature do minus pet C…

Pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom ili susnježica i temperaturama od minus pet do 13 stepeni Celzijusa očekuje se u Bosni i Hercegovini narednih dana, prenosi iBalkan.net

Najniža temperatura zraka izmjerena jutros u sedam sati bila je u Livnu i to minus deset, a najviša u Neumu četiri stepena Celzijusa, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH (FHMZBiH).

petak 30.11.2018.
Hladno vrijeme u većem dijelu Bosne, kod hroničnih bolesnika može uzrokovati jačanje tegoba vezanih uz njihove bolesti. U Hercegovini će opšta slika biti ljepša, uz više sunca, mada će sjeverno strujanje povremeno remetiti osjet ugode. Preporučljivo je posvetiti pažnju odijevanju, osobito tokom prijepodneva. 

Danas u jutarnjim satima i prije podne, u sjeverozapadnim, centralnim, te ponegdje u istočnim područjima Bosne pretežno oblačno i maglovito, a u ostatku BiH pretežno sunčano vrijeme. U Hercegovini pretežno vedro.

Čitaj još:   SARAJEVO: POD LUPOM DIPLOME, provjera STRUČNE SPREME zaposlenih...

Tokom dana, posupno naoblačenje sa zapada. Najviša dnevna temperatura od minus dva do četiri, na jugu od sedam do 11 stepeni.

Pretežno oblačno vrijeme u BiH očekuje se i prvog dana vikenda. Prije podne, slaba kiša ili susnježica je moguća na krajnjem zapadau i sjeverozapadu Bosne, a u Hercegoovini sa slabom kišom. Tokom dana, u cijeloj zemlji bez padavina.

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši