IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BH, KAPETAN IZ RIMA: Džeko, Italija je favorit, samo na papiru…

Kapeten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko smatra da izabranici selektora Robija Prosinečkog imaju kvalitet da prođu grupu J kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020.godine…

RIM: BiH, Sport, Fudbal, Zanimljivosti, Vijesti, ponedeljak…03.13.2018… 09: 19…BH,  KAPETAN IZ RIMA: Džeko, Italija je favorit, samo na papiru…

Kvalitet imamo, a vidjet ćemo za šta će biti dovoljan. Želja je naravno plasman na EURO i dat ćemo sve od sebe da to i ostvarimo, poručio je kapiten reprezentacije BiH Džeko nakon što je saznao kvalifikacionu grupu za EURO 2020

Voljom žrijeba reprezentacija Bosne i Hercegovine igrat će u Grupi J u kojoj su još i selekcija Italije te Finska, Grčka, Armenija i Lihtenštajn.

Kapiten i najbolji strijelac bh. nacionalnog tima Džeko u kratkom komentaru je naveo da reprezentacija BiH može igrati protiv svakog tima u grupi.

Čitaj još:   NOVI PAZAR- TRI UDESA ZBOG GUSTE MAGLE: Policija uputila apel vozačima uz detaljna uputstva... (foto, video) 

“Italija je na papiru prvi favorit, a ponovo igramo sa Grcima, koji nas očito ne mogu zaobići u kvalifikacijama“, naveo je Džeko.

On je također, poručio da izabranici selektora Prosinečkog moraju dati maksimum u svakom meču kako bi ostvarili cilj prvog plasmana na EURO u historiji.

“Kvalitet imamo, a vidjet ćemo za šta će biti dovoljan. Želja je naravno plasman na EURO i dat ćemo sve od sebe da to i ostvarimo“, poručio je Džeko.

http://iBalkan.net

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši