IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANAS, KIŠA I JUGO: Neobično topla nedelja, oblačno ali suho…

UBiH će danas biti umjereno do potpuno oblačno, u većini krajeva tokom dana suho i toplo…

SARAJEVO: BiH, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti, ponedeljak…03.13.2018… 08: 59… DANAS, KIŠA I JUGO: Neobično topla nedelja, oblačno ali suho…

Najniža temperatura biće od minus 3 do 3 C, najviša dnevna od 8 do 12 stepeni C. Samo je ujutru ponegdje u Bosni, a kasnije po podne, uveče i noću i u ostalim krajevima moguća slaba kiša, saopštio je Federalni hidrometeorološki zavod…

ponedjeljak, 03.12.2018.
Biometeorološke prilike djelimično će se popraviti, uz blagi porast temperatura i sunčane intervale u drugom dijelu dana. Tegobe kod hroničnih bolesnika i meteoropata postepeno će se umanjiti. Preporučljivo je posvetiti pažnju odijevanju. 

U utorak ujutro pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom ili rosuljom u zapadnim i jugozapadnim područjima. Tokom dana kiša se očekuje i u ostalim djelovima zemlje. U večernjim satima postupan prestanak padavina. Jutarnja temperatura zraka od 2 do 11, a najviša dnevna od 7 do 15 stupnjeva Celzijusa.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 8. mart: Dan u kojem ženama sve ide od ruke...

U srijedu sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima na zapadu može pasti i malo kiše. Jutarnja temperature zraka od 1 do 10, a najviša dnevna od 8 do 16 stupnjeva.

U četvrtak tokom dana nestabilno vrijeme s kišom, a u višim planinskim područjima sa snijegom. Jutarnja temperature zarka od 0 do 9, a najviša dnevna od 5 do 13 stupnjeva C.

 

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši