POPA, UBILI GREŠKOM: Pucali u noge kao opomenu, drugi ubica ga izrešetao…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Dvojica nepoznatih napadača, koji su u subotu uveče izrešetali građevinskog investitora i vlasnika kazina „Havana“ Vladimira Popovića, zvanog Pop, u Ulici vojvode Šupljikca na Crvenom krstu, najverovatnije nisu imali namjeru da ga ubiju, već samo da ga opomenu…

BEOGRAD: Srbija,Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti, ponedeljak…03.13.2018… 20: 59…POPA, UBILI GREŠKOM: Pucali u noge kao opomenu, drugi ubica ga izrešetao…

Do tragičnog ishoda došlo je kad je Popović savladao jednog naoružanog napadača, nakon čega je drugi napadač, iz straha, ispalio čitav šaržer u njega.

Blizak prijatelj ubijenog Popovića rekao je, da je on poslednje dve ili tri godine zapao u finansijsku krizu, ali i da nikad nije sarađivao s ljudima iz kriminogene sredine.

Čitaj još:   Bombaški napad na pijaci: Stradalo 12, ranjeno 50 osoba

Kako za medije otkriva dobro obavešteni izvor, policija je na osnovu tragova na mijestu zločina, ali i izjava svjedoka uspjela da gotovo u potpunosti rekonstruiše Popovićevu likvidaciju.

– U trenutku kad se na vratima kafića pojavio maskirani napadač, Popović je stajao za šankom s prijateljima. Napadač je iz crvene kese, koju je nosio, izvadio oružje i sa vrata zapucao u pravcu Popovićevih nogu. Žrtva je instinktivno krenula ka njemu u namjeri da se odbrani. S obzirom na to da se šank nalazi odmah pored vrata lokala, obojica su u dva koraka već bili ispred, na ulici, gdje je Popović uspio nekoliko puta da udari napadača i obori ga na zemlju- kazao je za beogradski tabloid, dobro obavješteni izvor.

U obračun se tad, kako kaže naš sagovornik, uključio i drugi napadač, koji je bio za volanom „audija“.

Čitaj još:   SEVERINA, OTKAČILA IGORA: IZBACILA GA IZ KUĆE, "dokle misliš da ja sve plaćam..." (foto)

– Vidjevši da mu je saučesnik na zemlji, drugi napadač se uspaničio i zgrabio oružje. Zapucao je u Popovića, koji je potom pao na pločnik i izdahnuo. Savladani napadač uspio je da se podigne i uleti u „audi“, odakle su se potom obojica odvezli u nepoznatom pravcu – kaže sagovornik za medije.

Podsjetimo, policija je u subotu uveče nakon likvidacije Popovića proglasila akciju „Vihor“ i intenzivno traga za dvojicom ubica.

izvor agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *