TRAGEDIJA U LOVU: Upucao najboljeg prijatelja, umijesto divlje svinje…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

U šumama kod Opatije tokom došlo je do tragedije u kojoj je ubijen jedan od lovaca…

OPATIJA:Hrvatska,Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti, ponedeljak…03.13.2018… 13: 59… TRAGEDIJA U LOVU: Upucao najboljeg prijatelja, umijesto divlje svinje…

Stradao je 48- godišnjem hrvatski državljanin, čije tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci na obdukciju i utvrđivanja točnog uzroka smrti.

Na mijestu događaja urađen je uviđaj i utvrđeno da ga je upucao prijatelj (47) sa kojim je bio u lovu takođe hrvatski državljanin. On je priveden na saslušanje kakobi se utvrdile okolnosti tragičnog događaja.

Navedeni hrvatski državljani, članovi su lovačkog društva sa opatijskog područja. Kako javlja Novi list loveći divlje svinje po šumama Ćićarije muškarca je pogodio njegov prijatelj.

Čitaj još:   MOSTAR, JEZIV NAPAD NA TRUDNICU: Presreli je, opljačkali i udarili u stomak

Do samog mijesta tagedije bilo je vrlo teško prići, a kolege lovci  bili su u šoku posebno što su žrtva i ubica bili najbolji prijatelji.

Jedan od lovaca je napomenuo da se radi o gotovo nevjerovatnim nesrećnim okolnostima koje su dovele do tragedije. On je objasnio da zbog konfiguracije terena i bujne vegetacije, da je gađao metu na toj daljini i pod tim uslovima ne bi je pogodio…

http://iBalkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *