IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Denis Napast, pritvoren zbog švalerisanja…

– Nije tačno da sam spavao sa 60 udatih žena. Bilo ih je mnogo više. Samo ove godine spavao sam sa njih 30…

BEOGRAD: Srbija, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti, srijeda…05.12.2018… 19: 59…Denis Napast, pritvoren zbog švalerisanja…

Miloš Stojković (26), poznatiji kao Denis Napast koji je zadovoljavao starije žene, jer njihovi muževi to nisu mogli. U tome je već pet, šest godina…

Miloš je nedavno izašao iz pritvora jer su ga četiri žene iz Velikog Gradišta, Golupca i Požarevca prijavile za polno uznemiravanje. On smatra da su mu namjerno smijestile da ode u pritvor.

– Čovjek je sumnjao da ga žena vara i laže. Našao je moj broj u njenom mobilnom telefonu i pozvao me. Shvatio je da nisam ja jurio njegovu ženu i uzimao pare, već da je ona doborovoljno imala seks sa mnom. Kada sam mu poslao prepisku s njom i fotografije, shvatio je da je ona htijela za sve da mene optuži. Nije se ljutio na mene. Ne znam šta je poslije bilo s njima – priča Miloš.

Denis NAPAST kaže da je saznao da je jedna od žena dala različite izjave policiji i na saslušanju u tužilaštvu.

Čitaj još:   BEOGRAD: Edin Vranj, dao prvi iskaz, dodijeljen mu i je advokat... (foto)

– Rekla je policiji da sam tražio da mi se pare uplate na račun. Kako sam mogao to da kažem kad nemam nigde otvoren račun, ni u pošti, ni u banci. To istražni organi mogu lako da provJere. To znači da je slagala policiju. Pitam se koliko su neistinitih stvari ispričale samo da mene optuže i da se operu – kaže Miloš.

Ovaj frizer iz Požarevca po izlasku iz privora bio je zatečen interesovanjem srpske javnosti za njegov slučaj, ali prije svega žena.

Na pitanje kako je pridobio toliko žena, Miloš kaže:

– Kada me nađu na društvenim mrežama, prvo analiziram fotografije na njihovom profilu, da li je lažan, itd… Kad vidim u prvom planu prvo dekolte, pa onda lice, kad vidim da se kao djevojčice puće, izvijaju noge, kad se bukvalno namještaju da se slikaju, onda znam da je to potencijalna žena koja se jednostavno nudi muškarcima. Onda je startujem, pohvalim, a kad ona meni udijeli kompliment uglavnom odgovorim sa “dođem ti čokoladicu”.

Ovih dana tužilaštvo u Velikom Gradištu treba da odluči da li će podići optužnicu protiv Miloša Stojkovića. Do tada, kako sam kaže, malo će se primiriti i naučiti da ne treba svakoj ženi slijepo vijerovati i nasjedati na podmetačine…

Čitaj još:   ANKARA: Poziv da Priština ne otvara ambasadu KOSOVA u Jerusalemu... (foto)

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši