KOZA “Belka” pojela, 20.000 eura…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

NESRETNOJ Porodici telefon ne prestaje da zvoni, a za sve je kriva koza “Belka” koja je obrstila SVE PARE…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti, srijeda…05.12.2018… 20: 09… KOZA “Belka” pojela, 20.000 eura…

Žiteljima jednog sela u Šumaniji od jutros telefon ne prestaje da zvoni, a sve zbog jedne navodne koze po imenu “Belka”. KOZA je “pojela 20.000 eura” izvesnoj porodici Simić, koja se spremala za kupovinu 10 hektara zemlje, objavio je lokalni portal i ubrzo su je prenijeli mnogi mediji u Srbiji…

Bizarne vijesti su ponekad istinite, ali ova o kozi koja je ušla uz kuću i sa stola pojela nečiju ušteđevinu, u rangu je onih koje objavljuju portali isključivo za zabavu i smijeh. Stoga je i bijes mještana Ranilovića opravdan, jer će neko pomisliti da su bogati i postati meta lopova.

Ljutiti Simići iz sela Ranilović, bili su vidno bijesni u razgovoru sa novinarima.

Kao je objavio lokalni portal Simići, ugledna i čestita porodica iz Ranilovića riješila je da proširi svoje imanje i za to je spremila pozamašnu sumu od 20.000 eura, kako bi kupili 10 hektara zemlje.

Čitaj još:   Otvoren, autoput Izmir- Istanbul, dug 426 kilometara...

Ali tog jutra sve je pošlo kako ne treba. U razgovoru sa novinarima portala, jedan od ukućana je navodno otkrio kako je došlo do toga da koza pojede novčanice.

– Ustali smo rano, prebrojali novac jer je trebalo da dođe čovjek od kojeg kupujemo zemlju, kako bi potpisali ugovor i čovjeka isplatili, pare su stajale na stolu u dnevnoj sobi, a mi smo otišli da doručkujemo. Moj tast, izašao je kao i svako jutro napolje da nahrani stoku, ali nije primijetio da nije zatvorio ulazna vrata i tu je nastala naša nesreća. Koza “Belka” koju imamo već par godina ušla je kroz otvorena vrata u dnevnu sobu i počela da jede pare sa stola- navodno je pričala za Ar Info uplakana snajka Milena.

Da priča bude još bizarnija, portal je objavio i da je Belka završila na ražnju, a novinar na ručku kod Simića, i svi zajedno su- pojeli kozu.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 11. novembar 2019. godine

– Više novinara i redakcija je zvalo u toku dana, ali policija nije ni izlazila niti je neko prijavio pad meteora. Kako su mi rekle kolege neko je na internetu napisao da je policija izlazila, ali mi nemamo informaciju da se tako nešto uopšte dogodilo – rekli su tada u Birou MUP- a u Aranđelovcu…

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši