IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽASNA NESREĆA: Pijani vozač, pregazio pet osoba, stradala majka i maloljetna kći…

Saobraćajna nesreća se dogodila kada je pijani vozač automobila Opel Astra, Nermin Rustempašić, također iz Novog Travnika, udario pet osoba i nanio im povrede…

SARAJEVO, NOVI TRAVNIK : BiH, Crna Hronika, Putovanja, Vijesti, subota …08.12.2018… 08: 59…UŽASNA NESREĆA: Pijani vozač pregazio pet osoba, stradala majka i maloljetna kći…

Prema još uvijek neslužbenim saznanjima, alkoholizirani vozač projurio je velikom brzinom preko pješačkog prijelaza dok su cestu prolazile majka s dvoje svoje djece i još dvoje djece iz druge porodice. Navodno su se svi vraćali s treninga u obližnjoj dvorani.

Nakon stravičnog udara, majka i kći su poginule, dok se za život sina u bolnici bore liječnici. I ostalo dvoje djece je u kritičnom stanju s teškim ozljedama.

Čitaj još:   BUDVA: Spriječeni da ZAPALE CRNOGORSKI BAJRAK, nasrnuli na vlasnika ZASTAVE… (video)

Prve informacije iz MUP-a SBK su potvrdile smrt žene, dok su povrijeđana djeca prevezena u travničku bolnicu. Nažalost, u međuvremenu je preminula djevojčica.

Policija je lišila slobode vozača koji je upravljao automobilom a povrijeđni su zbrinuti u travničko bolnici i nalaze se u kritičnom stanju.

Nakon saobraaćaajne nesreće, na društvenim mrežama su se pojavile fotografij nastale neposredno nakon nesreće.

http://iBalkan.net

FOJNICA: UŽASNA NESREĆA, poginuo sin ministra…

DAKLE Automobil "audi" je izletio s ceste, pri čemu je Read more

Komentariši