GRADONAČELNIK, SPAŠEN U ZADNJI ČAS: OTEŽANO DISAO I PUNO KAŠLJAO…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Otkriveno koliko će morati ostati u bolnici, zna se i tko preuzima njegove ovlasti!!!

ZAGREB : Hrvatska, Putovanja, Vijesti, nedelja …09.12.2018… 10: 59… GRADONAČELNIK, SPAŠEN U ZADNJI ČAS: OTEŽANO DISAO I PUNO KAŠLJAO…

Pošto je zbog plućne embolije završio u bolnici, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić moraće da “uspori”, ali i duže se liječi nego što je očekivao, prenose danas hrvatski mediji.

Ljekarima je navodno rekao da ga “srede” do ponedeljka, ali boravak u bolnici ipak će morati da produži.

Pred zagrebačkim gradonačelnikom trebalo je ovo da bude uzbudljiva sedmica u kojoj je trebalo da otkrije spomenik Franji Tuđmanu, ali još važnije da brani budžet u Gradskoj skupštini.

Kako ga je, međutim, bolest spriječila u obavljanju dužnosti i nakon što su mu ljekari naložili minimalno jednonedeljni oporavak, njega će menjati zamjenica Jelena Pavičić- Vukićević, koju je on ovlastio da bude privremena gradonačelnica dok je on duže vreme sprečen.

Čitaj još:   TAJNA DRUŠTVA KOJA VLADAJU PLANETOM: Šok je kad čujete koje poznate ličnosti su u njima... (foto)

Bandiću je, među ostalima, u subotu u posjet došao jedan od njegovih najvjernijih suradnika Ivica Lovrić,pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, koji je bio u društvu još dvojice muškaraca. Od pacijenata na odjelu na kojem se Bandić liječi čuli smo kako su na bolničkom hodniku vidjeli i premijera Andreja Plenkovića koji je također došao posjetiti zagrebačkoga gradonačelnika.

Medicinska sestra u bolnici nas je pristojno zamolila da se ne približavamo Bandićevoj sobi na kraju hodnika kojim pacijenti i njihovi posjetitelji, primijetili smo, normalno šeću. Dok se u medicinskim kuloarima nagađa koliko je njegovo stanje ozbiljno, na odjelu na kojem se liječi atmosfera ne odudara od uobičajene vikendom i ni po čemu se ne da zaključiti da im je jedan od pacijenata prvi čovjek grada.

Čitaj još:   TURSKA: Teroristički napad PKK, ubijeno 7 teže ranjeno 13 civila...( foto)

 

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši