IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TRAMP, ŠOKIRAO SVIJET: “Žuti prsluci”, hoće predsjednika poput mene…

KONTRAVERZNI Predsjednik SAD, Donald Tramp, priznao je predhodnog dana, da voli Francusku, u kojoj su u toku protesti pokreta “Žuti prsluci”, izjavivši da učesnici demonstracija žele šefa države kakav je on sam…

VAŠINGTON: Svijet,Crna Hronika, Ekonomija, Putovanja, Vijesti, nedelja …09.12.2018… 10: 59…TRAMP, ŠOKIRAO SVIJET: “Žuti prsluci”, hoće predsjednika poput mene…

“Pariski sporazum ne funkcioniše baš najbolje za Pariz. Protesti i neredi su u cijeloj Francuskoj. Ljudi ne žele da plate veću sumu novca, prije svega zemljama Trećeg svijeta (čije je rukovodstvo sumnjivo), da bi čuvali životnu sredinu.

Skandiraju ‘Želimo Trampa!’ i ‘Volim Francusku'”, napisao je Tramp na svom nalogu na Tviteru.

Donald J. Trump

@realDonaldTrump

The Paris Agreement isn’t working out so well for Paris. Protests and riots all over France. People do not want to pay large sums of money, much to third world countries (that are questionably run), in order to maybe protect the environment. Chanting “We Want Trump!” Love France.

Tramp je ranije izjavio da masovni protesti u Francuskoj, izazvani povećanjem cijena goriva, svijedoče o ispravnosti odluke SAD da istupi iz Pariskog sporazuma o klimi, koji je američki predsjednik ponovo nazvao “duboko pogrešnim”.

Protesti takozvanih Žutih prsluka, koji se zalažu, prije svega, za obustavljanje odluke o povećanju cijena benzina, počeli su u Francuskoj 17. novembra.

Masovne proteste prate neredi i sukobi demonstranata s policijom, paljenje automobila, lomljenje izloga prodavnica i banaka.

Gore radnje, jelke i kontejneri, situacija izmiče kontroli..  Nekoliko demonstranata u žutim prslucima pokušalo je da zapali fasadu jedne radnje u Aveniji Jelijsejska polja gdje je u toku protest pokreta “Žuti prsluci”…

 

http://iBalkan.net

PARIZ Vojna parada uz visoke mjere bezbjednosti…

SVAKAKO DA JE Ovaj potez bio dugo planiran, ali je Read more

PARIZ, USVOJEN NOVI ZAKON: Ako, političar zaposli člana porodice– 3 godine robije…

Zakon zabranjuje ministrima, poslanicima i članovima lokalnih vlasti da zapošljavaju Read more

Čitaj još:   BRAVO ZA PODVIG: Sarajka Hanifa Terzić, za 24 sata istrčala više od 174 km na stazama u Francuskoj... (foto)

Komentariši