Darko, plakao i molio ljekare, evo šta se dogodilo…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Darko, odlučio da neke kolege za koje je bio ubjeđen da su mu prijatelji, zauvjek briše iz života, shvatio da su se sa njim družili samo iz koristi…

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika , Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti, ponedeljak …10.12.2018… 09: 49…Darko, plakao i molio ljekare, evo šta se dogodilo…

Darko Lazić, koji se već trinaest dana u banji Selters oporavlja od posledica stravične nesreće, kivan je na svoje kolege, jer su samo retki od njih izrazili želju da ga posjete nakon što mu se stanje stabilizovalo.

Shvatio je da je izreka da se prijatelji poznaju u nevolji, u njegovom slučaju istinita i definitivno mu je jasno da su se neki sa njim družili iz koristi. Poverio se da će zauvijek precrtati pojedine ljude kojima je mnogo pomogao, a koji su mu okrenuli leđa onda kada mu je bilo najteže.

Marina ga je podržala i rekla mu kako je znala da ga mnogi iskorišćavaju, ali da nije željela da se mješa u njegov odnos sa kolegama – započinje priču za medije i otkriva da je Lazić riješio da, nakon što se dobro oporavi, napravi žurku na kojoj će prisustvovati samo odabrani.

Čitaj još:   HOROR U MAKEDONSKOJ: Lazanski parkirao VOJNU GRDOSIJU na pješačkom...

Darko, ne može da zaboravi pojedine kolege koje su odmah poslije nesreće pozvale njegove roditelje i ponudile im pomoć. Ipak, takvih je bilo vrlo malo, a mnogi su samo zavaravali javnost postavljajući fotografije sa Darkom na društvenim mrežama kako bi napravili privid podrške.

Baš zbog toga je Darko riješio da im pokaže da mu više ne trebaju u životu jer ih neće pozvati na žurku – i konstatuje da je od predstavnika estrade, pored Darkove kume Andreane Čekić, jedino Radiša Trajković Đani sa suprugom Slađom posjetio ga u bolnici.

– Darko je bio u komi kada je Đani došao da mu pruži podršku sa suprugom Slađom. Ipak, njemu su roditelji ispričali da je Đani plakao i molio doktore u KBC Zemun da ga spasu.

Čitaj još:   STRAVA I DRAMA, DARKO, OSTAJE BEZ NOGE: Život visi o koncu...

 To je Darka jako dirnulo i rekao je Marini da je Đani pokazao da je pravi prijatelj, za razliku od nekih kolega koje mu ni poruku nisu poslale.

Darko je spreman i javno da otkrije ko ga je razočarao, ali ipak će sačekati da prođe određeno vrijeme – zaključio je izvor blizak medijima…

 

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši