IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KRVAVI CRNI PETAK BiH: ZA 24 sata u 5 nesreća, smrtno stradalo 6 lica…

Na putevima Bosne i Hercegovine za nepuna 24 sata živote je u pet saobraćajnih nesreća izgubilo šest osoba. Uz to, statistika je od petka kasno popodne do juče popodne zabilježila i osam teže povređenih…

SARAJEVO : BiH, Crna Hronika, Putovanja, Vijesti, ponedeljak …09.12.2018… 19: 59… KRVAVI CRNI PETAK BiH:ZA 24 sata u 5 nesreća, smrtno stradalo 6 lica…

Samo prekjuče desila su se tri teška udesa u kojima je četvoro poginulo, a među njima i jedno djete – devetogodišnja Alma koja je s majkom Azrom Hajrić stradala u preksinoćnjoj tragediji u Novom Travniku, dok je još troje djece povređeno nakon što je na njih naleteo pijani Nermin Rustempašić.

Ali, crni petak je počeo je kada je oko 18.15 sati u blizini Graničnog prelaza Orahovlje u mJestu Veljaci kod Ljubuškog poginuo Luka Rašić (60) iz Klobuka. On se nalazio za volanom Mercedesa i kretao se putem Vitina- Orahovlje kada se pod još neutvrđenim okolnostima sudario s BMW- om.

Nesrećni Rašić je od zadobijenih povreda na licu mesta podlegao. Teže je povređen vozač BMW- a koji, kako je juče potvrđeno, nije životno ugrožen.

Čitaj još:   UŽAS: Lopov ušetao u pekaru i ukrao kutiju s novcem za bolesnu djecu u predgrađu BEOGRADA... (foto, video)

Druga nesreća u petak kasno popodne desila se na regionalnom putu Bratunac– Konjević-Polje u mJestu Repovac. Upravljajući “opelom”, 23- godišnji mladić sletIo je sa puta i poginuo na licu mJesta, što su nam potvrdili iz Policijske uprave Zvornik.

Policija Srednjobosanskog kantona u ovoj godini iz saobraćaja je zbog vožnje u alkoholiziranom stanju isključila više od 1.400 vozača. Njih 427 imalo je više od 1,5 promila alkohola u krvi.

http://iBalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

DANAS NESTABILNO S PLJUSKOVIMA I GRMLJAVINOM…

LJETO SE BAŠ ZAINATILO: Evo gdje će, kada i koliko Read more

Komentariši