IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“MEDO”, Upućen u Klinički centar po vlastitoj želji, prekinuo štrajk glađu…

Iz Kliničkog centra su kazali da je Medojević, zbog ranije evidentirane slabosti i malaksalosti, zadržan u toj ustanovi radi daljeg praćenja…

PODGORICA: Crna Gora, Putovanja, Zanimljivosti, Vijesti, utorak …11.12.2018… 08: 49… “MEDO”, Upućen u Klinički centar po vlastitoj želji, prekinuo štrajk glađu…

“Medojevića je, po sopstvenoj želji, zatvorski ljekar uputio u KCCG radi detaljnog pregleda i opservacije u cilju utvrđivanja svih medicinskih parametara koji predstavljaju sliku njegovog zdravstvenog stanja“, kaže se u saopštenju ZIKS.

Kako se navodi, Medojević je 30. novembra, po rešenju Višeg suda u Podgorici, stavljen u zatvor.

“Medojević je po prijemu u ZIKS započeo štrajk glađu, zbog čega je od trenutka prijema u zatvor kontinuirano praćen od strane zatvorskih ljekara“, dodaje se u saopštenju.

On je, kako su naveli iz ZIKS, u toku dosadašnjeg boravka u zatvoru uredno koristio pravo na šetnju i boravak na otvorenom prostoru, redovnu i vanrednu posjetu i koristio propisano terapiju zatvorskog lekara iz KCCG.

Čitaj još:   HOROR, NOVA DROGA NA TRŽIŠTU SRBIJE: Ušmrkuju anestetik za goveda...

Iz ZIKS su podsjetili da je usled pogoršanja zdravstvenog stanja, Medojević upućen u KCCG.

“Po obavljenim medicinskim pregledima i kontrolama, Medojević je otpušten iz KCCG sa potpuno stabilnim vitalnim parametrima. Istog dana prekinuo je štrajk glađu“, zaključuje se u saopštenju.

iBalkan.net/Vijesti.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši