SERGEJ Trifunović: Maju, nazvao FUKSOM, a urednicu Studija B…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Trifunović se sada okomio na novinare i takav pogrdan epitet dodijelio urednici studija B nazvavši je “lažljivom fuksom”, da bi na kraju svoju objavu na Tviteru…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Vijesti,Zanimljivosti, utorak …11.12.2018… 12: 19…SERGEJ Trifunović: Maju, nazvao FUKSOM, a okomio se i na urednicu Studija B…

– Auu… pa vidi ovako plavojko: obzirom da me niste zvali, a lažete bezočno da jeste, ja bih pre rekao da si ti jedna lažljiva fuksa nego što sam ja kukavica. No evo za svaki slučaj: 0605******. Rado ću doći da vam se najebem milosne majke – napisao je SERGEJ Trifunović.

Serge Truffaut@WhistlerDick

Auu…pa vidi ovako plavojko: obzirom da me niste zvali a lažete bezočno da jeste, ja bih pre rekao da si ti jedna lažljiva fuksa nego što sam ja kukavica. No evo za svaki slučaj: 0605757780. Rado ću doći da vam se najebem milosne majke.

Embedded video

Podsjetimo, Trifunović je prije nekoliko dana na sličan način izvređao i predsjednicu Skupštine Srbije Maju Gojković.

Čitaj još:   SRELI SE LUNA, MARKO I SLOBA: Tek da čujete gdje, nije se znalo ko bi prije...

– Nije fukso poenta u dostupnosti, već u tome da si “mnogo učinila za decu Srbije”: sprečila Aleksin zakon, Tijanin zakon, opstruirala da se deca leče u inostranstvu, da porez od igara na lečenje dece itd. To što si glupa, to ti je oprošteno. Samo bi bilo bolje da si glupa kod kuće – napisao je on.

Serge Truffaut@WhistlerDick

Nije fuxo poenta u dostupnosti, već u tome da si “mnogo učinila za decu Srbije”: sprečila Aleksin zakon, Tijanin zakon, opstruirala da se deca leče u inostranstvu, da porez od igara na lečenje dece itd. To što si glupa, to to je oprošteno. Samo bi bilo bolje da si glupa kod kuće…

Đilasov potrčko se nije na tome zaustavio je nastavio da vređa Maju Gojković:

Čitaj još:   HAOS, TAKSISTA ZNAO DA JE U KORPI BEBA, EVO ŠTA SE TAČNO DESILO...(video, foto)

Maja Gojković je na to rekla da smatra da je Sergej dobar glumac, ali je “očigledno prostačina par ekselans kakvog Srbija odavno nije doživjela”.

Ona je ocijenila da je to “simbol njihovog pokreta (SzS)” i podsjetila da je njegov član Željko Veselinović predložio silovanje premijerke.

– Nadam se da ćete imati puno opravdanja za ovo što je Sergej Trifunović napisao kao pripadnik Saveza za Srbiju, nije on ovde glumac – prokomentarisala je predsjednica skupštine.

Sergej je potom još jedan tvit namenio predsjednici Skupštine:

– “Sergej Trifunović vređa žene”. Pa vi ni u Strazburu ne bi mogli da dokažete da je Maja Gojković uopšte ljudsko biće, a nekmoli žena!? – napisao je on sinoć…

Izvor agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *