IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SERGEJ Trifunović: Maju, nazvao FUKSOM, a urednicu Studija B…

Trifunović se sada okomio na novinare i takav pogrdan epitet dodijelio urednici studija B nazvavši je “lažljivom fuksom”, da bi na kraju svoju objavu na Tviteru…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Vijesti,Zanimljivosti, utorak …11.12.2018… 12: 19…SERGEJ Trifunović: Maju, nazvao FUKSOM, a okomio se i na urednicu Studija B…

– Auu… pa vidi ovako plavojko: obzirom da me niste zvali, a lažete bezočno da jeste, ja bih pre rekao da si ti jedna lažljiva fuksa nego što sam ja kukavica. No evo za svaki slučaj: 0605******. Rado ću doći da vam se najebem milosne majke – napisao je SERGEJ Trifunović.

Serge Truffaut@WhistlerDick

Auu…pa vidi ovako plavojko: obzirom da me niste zvali a lažete bezočno da jeste, ja bih pre rekao da si ti jedna lažljiva fuksa nego što sam ja kukavica. No evo za svaki slučaj: 0605757780. Rado ću doći da vam se najebem milosne majke.

Embedded video

Podsjetimo, Trifunović je prije nekoliko dana na sličan način izvređao i predsjednicu Skupštine Srbije Maju Gojković.

– Nije fukso poenta u dostupnosti, već u tome da si “mnogo učinila za decu Srbije”: sprečila Aleksin zakon, Tijanin zakon, opstruirala da se deca leče u inostranstvu, da porez od igara na lečenje dece itd. To što si glupa, to ti je oprošteno. Samo bi bilo bolje da si glupa kod kuće – napisao je on.

Serge Truffaut@WhistlerDick

Nije fuxo poenta u dostupnosti, već u tome da si “mnogo učinila za decu Srbije”: sprečila Aleksin zakon, Tijanin zakon, opstruirala da se deca leče u inostranstvu, da porez od igara na lečenje dece itd. To što si glupa, to to je oprošteno. Samo bi bilo bolje da si glupa kod kuće…

Đilasov potrčko se nije na tome zaustavio je nastavio da vređa Maju Gojković:

Čitaj još:   SERGEJ Trifunović se obratio patrijarhu: „Vaša svetosti, samo nemojte da nas bijete“ (foto, video)

Maja Gojković je na to rekla da smatra da je Sergej dobar glumac, ali je “očigledno prostačina par ekselans kakvog Srbija odavno nije doživjela”.

Ona je ocijenila da je to “simbol njihovog pokreta (SzS)” i podsjetila da je njegov član Željko Veselinović predložio silovanje premijerke.

– Nadam se da ćete imati puno opravdanja za ovo što je Sergej Trifunović napisao kao pripadnik Saveza za Srbiju, nije on ovde glumac – prokomentarisala je predsjednica skupštine.

Sergej je potom još jedan tvit namenio predsjednici Skupštine:

– “Sergej Trifunović vređa žene”. Pa vi ni u Strazburu ne bi mogli da dokažete da je Maja Gojković uopšte ljudsko biće, a nekmoli žena!? – napisao je on sinoć…

Čitaj još:   SERGEJU TRIFUNOVIĆU PRED SKUPŠTINOM RAZBILI GLAVU:"Gađali me sa svih strana..." (foto + video)

Izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši