IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PERNAR, UDARIO NA ČOVIĆA: Pričao o bogatstvu i vilama… (VIDEO)

KONTRAVERZNI Hrvatski poslanik, Ivan Prenar, danas je tokom rasprave u Saboru o Deklaraciji o položaju Hrvata u BIH žestoko kritikovao Katoličku crkvu i HDZ, a oduzeta mu je riječ, pa je udaljen sa sednice jer je počeo da govori o bogatstvu Dragana Čovića, njegovoj vili u Mostaru i mijenjanju toka rijeke Radobolje…

ZAGREB: Hrvatska, Zanimljivosti, Vijesti, srijeda …12.12.2018… 22: 09… PERNAR, UDARIO NA ČOVIĆA: Pričao o bogatstvu i vilama… (VIDEO)

“HDZ želi da HDZ- ovac Dragan Čović bude član Predsjedništva BiH. A šta je taj čovek uradio za hrvatski narod, je li moguće da dok hrvatski narod nestaje iz BiH, on gradi vilu, hacijendu koje se ne bi posramili ni narko- bosovi u Kolumbiji, zar vas to nije sramota, da ste za jedan kvadrat njegove vile spremni da raselite rođeni narod. Je li moguće gospodine Brkić da se mijenja tok rijeke da bi prolazila kraj vile jednog čoveka”, kazao je Pernar.

Poslije ove izjave Pernaru je poručeno da je prekršio odredbe Sabora i da mora da napusti sjednicu, na šta je on poručio da ga neće ućutkivati i da istinu mogu sakrivati tamo gdje vi utičete na nju.

“Treba da vas bude sramota”, poručio je Pernar.

izvor agencije

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

Komentariši