IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Porodica pijanog, “kabadahije” sad, trpi posledice, tragedije u Novom Travniku…

Prema poslednjim informacijama, stanje povređene djece, Eldara Hajrića i Jusufa i Davuda Amidžića je stabilno i oporavljaju se…

NOVI TRAVNIK: BiH, Crna Hronika, Putovanja, Vijesti, srijeda …12.12.2018… 05: 59… Porodica pijanog, “kabadahije” sad, trpi posledice, tragedije u Novom Travniku…

Nermin Rustempašić (34) koji je u petak u Novom Travniku  pijan automobil zgazio majku i ćerku Azru i 9-godišnju Almu Hajrić bio je njihov komšija. U nesreći još troje djece je teško povređeno.

Ovo je potvrdila Branka Praljak, Rustempašićeva dugogodišnja advokatica, koja ga je zastupala u nekoliko slučajeva pred pravosuđem u Novom Travniku.

Prema njenim riječima, Rustempašić je osuđivan za krađe.

Nije mogla da potvrdi da li je Rustempašić liječeni narkoman i da li se nedavno vratio iz inostranstva.  Njegova majka živi i radi Austriji i kod nje je a je išao više puta.

Ona je otkrila da je Rustempašić oženjen i da je otac jednog maloljetnog dječaka. Kako tvrdi, Rustempašić živi u Kasapovićima, mijestu odakle su nastradale Azra i Alma  i on im je ustvari bio komšija.

“To je tačnio, ali, nažalost, njegova porodica sada trpi posledice zbog ove tragedije. Oni su sada izvrgnuti torturi zajednice”, rekla je Praljak.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Zašto gradovi Sandžaka ne protestuju, kao i širom Srbije...

Novinarima je potvrdila da je na ročištu Rustempašić tražio da ga uhapse.

“Tužilaštvo tvrdi da je imao tri promila alkohola i da je pješake pregazio na trotoaru– kaže Praljak.

Prema poslednjim dostupnim informacijama, stanje povređene djece, Eldara Hajrića i Jusufa i Davuda Amidžića je stabilno i oporavljaju se…

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   ALEKSANDRA Vuković: Nikada se bizarniji, drskiji, desničarskiji medij nije pojavio u Crnoj Gori od onoga koji je kreirao rektor UCG... (foto)

Komentariši