IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Misterija DA ILI NE: HABIB sa ovom ljepoticom, ko je ta žena…

HABIB, na Instagramu nikad nije objavio niti jednu fotografiju svoje obitelji, a iako su mnogi svjetski mediji prenijeli ovu fotografiju krivo, oni su samo pretpostavljajući da je žena na njoj Khabibova supruga- to nije istina…

MAHAČKAL: Svijet, Sport, Putovanja, Vijesti, četvrtak …13.12.2018… 14: 39… Misterija DA ILI NE: HABIB sa ovom ljepoticom, ko je ta žena…

OBITELJSKI život UFC borca Habiba Nurmagedova prava je misterija za javnost. Zna se da se kao 30- godišnjak oženio u julu 2013. godine, no ime njegove izabranice svoga srca i pet godina nakon vjenčanja je nepoznato.

HABUB na Instagramu nikad nije objavio niti jednu fotografiju svoje obitelji, a iako su mnogi svjetski mediji prenijeli ovu fotografiju krivo, pretpostavljajući da je žena na njoj Habibova “hanuma” ili supruga – to nije istina. On je ovdje pozirao s ruskom pjevačicom, voditeljicom i bivšom WAGsicom Olgom Buzovom.

Čitaj još:   Eksplozija iznad Hrvatske i Sloveniji:'Sve se treslo'... (foto i video)

Ono što se zna je da HABIB ima dvoje djece. Prvo dijete, kćer jedinicu, dobio je na dvije godine nakon vjenčanja, u avgustuu 2015. godine, a sin je na svijet stigao u decembru 2017. godine, pisao je nedavno londonski The Sun.

Ime kćerkice se ne zna, no neki mediji su ranije prenijeli da se sin zove Muhamed Habib s porodicom živi u ruskom gradu Mahačkalu.

Lice Khabibove supruge bilo je skriveno čak i na njihovoj svadbi jer je on izrazito tradicionalan, a da se i kreće u jednako tradicionalnim krugovima, otkrivaju i njegove objave na Instagramu…

Lice Khabibove supruge bilo je skriveno čak i na njihovoj svadbi jer je on izrazito tradicionalan, a da se i kreće u jednako tradicionalnim krugovima, otkrivaju i njegove objave na Instagramu.

http://iBalkan.net

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši