IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Misterija DA ILI NE: HABIB sa ovom ljepoticom, ko je ta žena…

HABIB, na Instagramu nikad nije objavio niti jednu fotografiju svoje obitelji, a iako su mnogi svjetski mediji prenijeli ovu fotografiju krivo, oni su samo pretpostavljajući da je žena na njoj Khabibova supruga- to nije istina…

MAHAČKAL: Svijet, Sport, Putovanja, Vijesti, četvrtak …13.12.2018… 14: 39… Misterija DA ILI NE: HABIB sa ovom ljepoticom, ko je ta žena…

OBITELJSKI život UFC borca Habiba Nurmagedova prava je misterija za javnost. Zna se da se kao 30- godišnjak oženio u julu 2013. godine, no ime njegove izabranice svoga srca i pet godina nakon vjenčanja je nepoznato.

HABUB na Instagramu nikad nije objavio niti jednu fotografiju svoje obitelji, a iako su mnogi svjetski mediji prenijeli ovu fotografiju krivo, pretpostavljajući da je žena na njoj Habibova “hanuma” ili supruga – to nije istina. On je ovdje pozirao s ruskom pjevačicom, voditeljicom i bivšom WAGsicom Olgom Buzovom.

Čitaj još:   MILO Đukanović o napuštanju politike: Osjećam se dobro, ne treba niko da mi sugeriše šta da radim... (foto, video)

Ono što se zna je da HABIB ima dvoje djece. Prvo dijete, kćer jedinicu, dobio je na dvije godine nakon vjenčanja, u avgustuu 2015. godine, a sin je na svijet stigao u decembru 2017. godine, pisao je nedavno londonski The Sun.

Ime kćerkice se ne zna, no neki mediji su ranije prenijeli da se sin zove Muhamed Habib s porodicom živi u ruskom gradu Mahačkalu.

Lice Khabibove supruge bilo je skriveno čak i na njihovoj svadbi jer je on izrazito tradicionalan, a da se i kreće u jednako tradicionalnim krugovima, otkrivaju i njegove objave na Instagramu…

Lice Khabibove supruge bilo je skriveno čak i na njihovoj svadbi jer je on izrazito tradicionalan, a da se i kreće u jednako tradicionalnim krugovima, otkrivaju i njegove objave na Instagramu.

http://iBalkan.net

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši