IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Policija ubila Cherifa Chekatta, napadača iz Strazbura…

Prema pisanju francuskih medija, Chekatt je ubijen u policijskoj operaciji izvedenoj u ulici Lazaret…

PARIZ: Svijet, Crna Hronika, Zanimljivosti, Vijesti, četvrtak …13.12.2018… 23: 59… PARIZ: Policija ubila Cherifa Chekatta, napadača iz Strazbura…

Francuska policija je u Strazburu ubila 29- godišnjeg Cherifa Chekatta, koji je prije dva dana u napadu u ovom francuskom gradu ubio tri osobe… 

Prema pisanju francuskih medija, Chekatt je ubijen u policijskoj operaciji izvedenoj u ulici Lazaret.

U Strazburu su se čuli pucnjevi, a tokom racije su bili teško naoružani policajci sa štitovima i automatskim oružjem upadali su u kuće i u ulici Epinal…

Naoružani francuski policijaci proveli su prije toga raciju i u naselju u dijelu Neudorf u Strazburu u potrazi za napadačem.

Za Chekattom, odbjeglim napadačem, tragalo je oko 720 policajaca širom istočne Francuske.

Televizija BFMTV saopštila je, pozivajući se na ministra unutrašnjih poslova Kristofa Kastanera, da se u četvrti Nodorf u Strazburu sprovodi nova policijska operacija.

Čitaj još:   TRAMP ODBIJA SARADNJU: Jastrebovi pozivaju vojsku na nove izbore i "divlji miting" protiv Bajdena! (foto i video)

Ranije danas mediji su javili da je u Nodorfu primećeno desetine potpuno pripadnika francuske elitne policijske jedinice koji su okružili ovaj deo grada.

Francuske vlasti angažovale su više od 700 ljudi u potrazi za 29- godišnjim Šerifom Šekatom. Protiv njega je bilo registrovano 27 presuda za krađu i nasilje, a kazne je izdržavao u francuskim, nemačkim i švajcarskim zatvorima.

Podsjetimo, Francuska je podignula sigurnosnu prijetnju na najviši nivo…

http://iBalkan.net

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši