SARAJEVO: Veliki Žuti, raspoložen i znatno mršaviji, ozdravio i dobar je…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pojavile se glasine da će odmah po napuštanju sarajevske bolnice Selektor nacionalnog tima BiH, ROBI  Prosinečki, nastaviti liječenje u Zagrebu, to se pokazalo netačnim, niti je za tim bilo potrebe…

Sarajevo: BiH, Sport, Fudbal,, Vijesti … nedelja 16.12.2018. 20:19, SARAJEVO: Veliki Žuti, raspoložen i znatno mršaviji, ozdravio i dobar je…

Prosinečki se dobro oporavlja, a na fotografiji iz hotela “Evropa” može se uočiti da je tokom boravka u bolnici prilično smršao, što mu sigurno neće predstavljati problem. Dapače!

Robert Prosinečki, selektor nogometne reperezentacije BiH, tri dana nakon što je iz sarajevske bolnice otpušten na kućno liječenje, pojavio se danas na jutarnjoj kafi u “Bečkom restoranu” sarajevskog hotela “Europe”.

Čitaj još:   Selektor Kosova: Mogli smo u Podgorici da"ubijemo" utakmicu...

Riječ je o uobičajenom ritualu Velikog Žutog tokom boravka u Sarajevu, a njegov jutrošnji dolazak obradovao je sve koji su zatekli na jutarnjoj kafi. Među njima su bili i prof. Franjo Topić, predsjednik Hrvatskog društva “Napredak”, Ivica Šarić, dogradonačelnik Sarajeva, Mario Nenadić, još uvijek aktuelni ministar pravde u Kantonalnoj Vladi.

Sarajevskim prijateljima selektora Prosinečkog pridružio se i njegov stari zagrebački znanac, glumac Tarik Filipović, koji u Sarajevu snima popula-rnu televizijsku seriju “Konak kod Hilmije”.

Podsjetimo, selektor Robert Prosinečki je prije dvadesetak dana hos-pitaliziran na Kliničkom Centru Univerziteta Sarajevo nakon što se požalio na bolove u stomaku. Nakon prve operacije na tankom crijevu, Prosinečki je početkom decembra operiran po drugi put.

Iako su se pojavile glasine da će odmah po napuštanju sarajevske bolnice Prosinečki nastaviti liječenje u Zagrebu, to se pokazalo netačnim, niti je za tim bilo potrebe…

Čitaj još:   MOSTAR: Svirepo ubijena Lana Bijedić, biće sahrana danas...

Prosinečki se dobro oporavlja, a na fotografiji iz hotela “Europe” može se uočiti da je tokom boravka u bolnici prilično smršao, što mu sigurno neće predstavljati problem. Dapače!!!

http://iBalkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *