Nikola Kojo, uzdrmao društvene mreže…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Glumačka ekipa na čelu sa Kojom, Đuričkom, Timarovim, Lutkićem i ostalima učestvuje u čuvenom brodvejskom mjuziklu “Monty Python’s Spamalot” koji će izvesti 17. decembra u Kombank dvorani…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, Vijesti… ponedeljak 17.12. 2018 18: 59 Nikola Kojo, uzdrmao društvene mreže… 

Priča o beogradskim protestima se sa ulica proširila i na male ekrane, a glavni “krivac” je Nikola Kojo…

KOJO je tokom jutrarnjeg programa na TV Prva priču sa novog projekta skrenuo upravo na raspoloženje pobune koje je proteklih nedelja aktuelno u glavnom grada…

Nakon dve godine pauze ponovo ćemo moći da ih gledamo u poznatom mjuziklu, ali pre toga poklonimo se carskom potezu Nikole Koja.

Dok je novinarka Prve nastavljala priču o mjuziklu, Kojo je pričajući o poseti rekao da će od sadašnjih 30.000 ljudi koliko je videlo mjuzikl, sigurno dogurati do pet miliona. Ako ste ovih dana šetali Beogradom, jasno vam je o čemu Kojo priča.

Čitaj još:   NATAŠA KANDIĆ ŠOKIRANA, NAPADOM ŠEŠELJEVIH ČETNIKA: „Ovako nešto nisam doživjela za 30 godina bavljenja…“ (foto)

Za one koji nisu protezali noge prošlog vikenda, radi se o protestu “Stop krvavim košuljama”, koji se uz hešteg #PočeloJe takođe pominje i pod sloganom #1od5miliona.

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši