NEMANJA EMIR KUSTURICA OTKRIO KARTE: Kako će savjetovati Dodika, koje će mu domaće zadatke postaviti u SARAJEVU…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

NEMANJA je istakao da se Srbija mora nedvosmisleno opredijeliti i konačno stati na stranu Evroazije, jer se tamo nalazi budućnost Evrope…

 ISTOČNO SATAJEVO, MOKRA GORA: BiH, Putovanja, Vijesti… srijeda 19.12. 2018…  06: 39… NEMANJA EMIR KUSTURICA OTKRIO KARTE: Kako će savjetovati Dodika, koje će mu domaće zadatke postaviti u SARAJEVU…

NEMANJA Emir Kusturica rekao je povodom najave aktiviranja MAP- a i mogućnosti ulaska BiH u NATO da je BiH u sigurnim rukama predsjedavaj-ućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika, koji ima namjeru da štiti svaki centimetar Republike Srpske i da brani principijelne odluke Srba donesene u Narodnoj skupštini RS o vojnoj neutralnosti… 

“S tim u vezi, on će učiniti sve za jačanje RS. Međutim, samo postojanje BiH u velikoj mjeri zavisi od kolega u Predsjedništvu Šefika Džaferovića i Željka Komšića i njihove spremnosti za dijalog i kompromise”, izjavio je NEMANJA Kusturica za Rusku gazetu. 

Čitaj još:   DAN KAD JE OTVORIO DUŠU, LUKAS O SVOM ŽIVOTU: Sve o Arkanu, Ceci, Lepoj Breni, hapšenju u Sablji, ocu, majci... (foto)

Na pitanje šta će savjetovati Miloradu Dodiku, Kusturica je rekao da će mu savjetovati da čitavo njegovo djelovanje bude u cilju zaštite dostojanstva srpskog naroda, da ne nastoji biti isključivo historijska ličnost, nego da sačuva pragmatizam. 

“Uzgred, Milorad Dodik i jeste takav. To treba da mu pomogne da sačuva sve mehanizme vlasti i ojača ih u budućnosti radi osiguranja interesa Republike Srpske /RS/”, naveo je Kusturica.  

“Mislim da je došlo vrijeme da se Srbija odrekne Josipa Broza Tita. U tome jeste smisao. Jer je on, levitirajući između Čerčila i Staljina, izabrao ovog prvog. Jedan od razloga je to što je Tito bio član londonske masonske lože `Konkordija`. Ako pokušamo malo da ga rehabilitujemo, vidjećemo da je 1948. godine Zapad bio progresivniji od Sovjetskog saveza”, kaže Kusturica.

Čitaj još:   NASTAVLJA SE CIRKUS: KO JE DANAS SVE PRIJETIO BOŠKU OBRADOVIĆU!

http://iBalkan.net 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *