IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NISAM MOGLA DA NAĐEM POSAO, PRODAVALA SAM TIJELO:Tako sam djeci mogla da kupim hranu…

“Nisam mogla da pronađem posao od kog bih mogla da živim, pa sam prije pet do šest mjeseci odlučila da se bavim pružanjem seksualnih usluga” rekla je A. F. (40)…

ZAGREB, ZADAR: Hrvatska, Crna Hronika, Vijesti… črtvrtak, 20.12. 2018. 11: 19… NISAM MOGLA DA NAĐEM POSAO, PRODAVALA SAM TIJELO:Tako sam djeci mogla da kupim hranu…

A. F. (40) sa zagrebačkog područja koja je ovih dana na Prekršajnom sudu u Zadru kažnjena novčanom kaznom zbog prostituisanja pod nadimkom Nova vitka crnka.

Kao “vitka crnka”, ova rastavljena majka dvoje djece preselila se u susjedni Zadar “trbuhom za kruhom” početkom februara. Pošto je objavila oglas pod nazivom “Nova vitka crnka” sa svojim kontakt brojevima, koje je često mijenjala, u Zadru je svoje seksualne usluge naplatila neutvrđenom broju muškaraca.

Dnevno je imala dvojicu- trojicu muškaraca kojima je pola sata seksualnih usluga naplaćivala 400 kuna (nešto više od 50 eura).

“Od zarađenog novca plaćala sam stanarinu i trošila za životne potrebe. Djeci sam kupovala potrepštine, a jedan dio sam davala svom bivšem suprugu i novoj supruzi koji su brinuli za djecu,” rekla je ona.

Čitaj još:   UŽAS U BANJA LUCI: NARUČIO PROSTITUTKU, DOŠLA MU KĆERKA: OTAC UPUCO...

U ljetnjoj sezoni u Zadar se vratila s prijateljicom kada je i povećala cijenu.

Seksualne usluge naplaćivala je tada od 600 kuna (80 eura) za pola sata do 800 kuna za sat vremena (oko 110 eura) . Novi oglas je glasio: “Zadar! Nova vitka crnka 19 godina!”. Tada je stupila u kontakt sa najmanje pet različitih muških osoba.

Uhapšena je u policijskoj akciji “Klopka”, 9. avgusta pošto su dvojica zadar-skih policajaca lažno preko oglasa pristali na dogovor: “Može hotel ili tvoj prostor”.

“Prijateljica noći” uhapšena je kada su joj policajci u automobilu predali označene novčanice. 

Uz troškove postupka od 100 kuna, sud joj je odredio novčanu kaznu od 764 kune s tim da je dio od 300 kuna smanjen za vrijeme koje je provela u pritv-oru.

U izricanju presude kao olakšavajuća okolnost uzeto je njeno priznanje krivičnog dijela i dosadašnja neosuđivanost. Kazna je, kako je istaknuto, određena u smislu specijalne prevencije, da okrivljenica neće ubuduće raditi ovakve prekršaje…

Čitaj još:   Ženski leševi plutali morem: Ribari zatekli prizor, pamtiće ih do kraja života...

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši