IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRODALA, DUŠU I TIJELO ZA 5.000 EURA! Tužna ispovest zbog papira udala se, OTIŠLA U ŠVAJCARSKU…

Njena priča bi možda bila obična da ona svoju udaju zbog papira nije doživ-jela kao neku vrstu prostitucije. Njenu ispovijest medijima prenosimo u cijelosti…

BEOGRAD:Srbija, Putovanja, Vijesti…petak, 21.12. 2018… 13: 39…   PRODALA DUŠU I TIJELO ZA 5.000 EURA! Tužna ispovest zbog papira udala se, OTIŠLA U ŠVAJCARSKU…

“Imam 30 godina, a u novembru punim 31. Udata sam za čoveka koji je od mene stariji 40 godina. Sve je to počelo od bega od sirotinje. Upoznala sam ga kad sam čuvala decu u Švajcarskoj…. Nisam ja ni ružna, ni glupa, ni… Imam završen fakultet. Završila sam ga magistraturom, dok je to još bilo ostalo od školskog sistema Srbije.

Otprilike kada je titula “Magistar” u našoj zemlji prestala da važi, ja sam skupila onoliko prtljaga koliko je moglo da stane u malu torbu, koju sam te nedelje kupila kod Kineza za 300 dinara.Žena koja me čekala me čudno pogledala kada je shvatila da je to sve što imam. U toj torbi je bilo sve moje bogatstvo.

Kada se sada osvrnem iza sebe, vidim da sam pobegla od svega što volim, da sam se “spasila” od svega za čime sada patim. Brojim dane kada ću u Srbiju. Kada odem u rodnu kuću zagrlim sve što mi je godinama bolo oči. Pomogao mi je oko kredita moje majke, oko dugova za struju u očevoj kuci (naravno da sam dete razvedenih roditelja), oko dedine sahrane, bratu za ovo i ono…

Čitaj još:   DANAS oblačno sa kišom: Evo kakvo će vrijeme kod nas biti u naredna tri dana... (foto)

Vidite, ja sam zbog svega gore navedenog otisla u Švajcarsku da sa prvog drveta naberem lovu za sve to. To drvo sam našla odmah… ima 40 godina više od mene. Jeste on super, inteligencija, stav, maniri, visok, zgodan, ali star. Sve kad se skupi, pomogao mi je sa oko 5.000 evra. Sve ovo posle je bilo moje iživljavanje jer je mogao da spreči moj slom i zato što mi se moglo.

Dotle je došlo u Srbiji. Nisam sam ja jedina koja je magistar, plus ja sam mnooogo privlačna i test kaze da je moj IQ veoma visok. Ja sam pala pod pritiskom sa 25, a pritisak stanja u Srbiji trpela sam sa prvim poč-ecima kognitivnih mogućnosti do tada, eto. Mnogo je tih devojaka sa jednakim i većim kvalitetima dole.To dolje je sada već “kod vas u Srbiji” jer sam se udala u međuvremenu, a meni se srce kida.

A kakva je svadba bila… a što mi je “Cavalli” tašna bila… Bez obzira na celu situaciju u tom delu bivše Jugoslavije, bez obzira što su vam možda i rodit-elji razvedeni, devojke, molim izdržite!!! Kajaćete se ako uradite kao ja. Ja želim i da se vratim, pa čak i godine da vratim.

Ne prodajte se za nešto što je nekome mesečna plata. Ja samo igrom sreće nisam tamo neka javna elitna sponzoruša, koje čak i ja mogu u ovom konte-kstu da pomenem. Izdržite dok dođe onaj pravi. Ne dajte sebe lako. Ne dozv-olite da stradate ni zbog bližnjih.”

Čitaj još:   PROGNOZA VREMENA NE OBEĆAVA: Stiže osvježenje, u noći sa srijede na četvrtak pljuskovi a onda novi preokret… (foto)

izvor agencije

Švicarci traži da se Šaćiri i Đžaka odreknu jednog pasoša…

SFV, zbog velikog pritiska javnosti, nalazi se u situaciji da Read more

Komentariši