IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Prije tri dana pobjegao iz Crne Gore, SAČEKALI GA U BEČU I METAK U GLAVU…

Novljanin Vladimir Roganović (31) ubijen je u Beču, najvjerovatnije ponovo u nastavku rata kriminalnih grupa započetog zbog šverca i krađe kokaina…

BEČ: Regija, Crna Hronika, Vijesti… subota, 22.12. 2018. 14: 49…  Prije tri dana pobjegao iz Crne Gore, SAČEKALI GA U BEČU I METAK U GLAVU…

Pomenutu informaciju su crnogorskim medijima potvrdili i izvori iz crnog-orske policije. U istom vatrenom obračunu, hitac je u glavu pogodio i samog Nikšićanina Stefana Vilotijevića (22).

Prema pisanju austrijskih medija Vilotijević je teško ranjen a ljekari su mu se borili za život. na žalost nije preživio.

Roganovića je crnogorska policija označavala visokopozicioniranim članom kavačkog kriminalnog klana.

Početkom maja prošle godine uhapšen je u Beogradu i kasnije osuđen je na osam mjeseci zatvora zbog falsifikovanja dokumenata…

Nakon što je odslužio tu kaznu, uz jake mijere obezbjeđenja u januaru ove godine prebačen je u Podgoricu, a zatim i u spuški zatvor zbog bombaškog napada na kuću dvojice komandira Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija.

Zatvorsku ćeliju napustio je 7. decembra tekuće godine…

Prije tri dana izašao je iz Crne Gore, tvrde dobro obavešteni sagovornici medija iz Crne Gore…

Čitaj još:   DETALJI JEZIVOG ZLOČINA: Ubila muža na spavanju- STRAVIČAN PRIZOR...

Austrijski mediji objavili su da su egzekutori prišli Roganoviću i Vilotijeviću dok su sa trećim muškarcem razgovarali ispred restorana Figmiler u centru Beča, i pucali im direktno u glave.

Bečka policija do sinoć nije potvrdila da je jedan od ubica uhapšen, kako su ranije prenijeli lokalni mediji, ali je potvrđeno da su izvršena hapšenja “nekoliko potencijalno umešanih strana”.

Prema pisanju “Die Pressea”, napadač je nakon pucnjave pobjegao crnim “mercedesom”…

Litvanski novinar, očevidac likvidacije, tamošnjim kolegama ispričao je da je nakon pucnjave čuo dozivanje: “Brate, brate”.

On je izjavio da su u obračunu učestvovala dva napadača i da se čulo pet do deset pucnjeva…

Roganović je bio osumnjičen zbog lažnih dojava o postavljenim bombama u podgoričkom klubu “Beagle”, koji je navodno pripadao vođama škaljarskog kriminalnog klana. Negirao je tada krivicu.

Ubijenom Roganoviću, njegovom bratu od strica Dušku i sada pokojnom Draženu Čađenoviću sudilo se za ubistvo jednog od vođa navijača Crvene zvezde Marka Vesnića, u julu 2009. godine…

Čitaj još:   ALBANIJA SE PONOVO TRESE: Novi jak potres, probudio i CRNOGORCE... (foto)

izvot agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši