Crna Hronika

BEČKA ŠNICLA, PA KRVAVA SAČEKUŠA, RAT IZ KOTORA TRESE AUSTRIJU: Crnogorski obračun oko tržišta droge STIGAO U OVAJ GRAD!

Rat kotorske mafije seže do Beča, pišu austrijski mediji nakon što je u petak jedna osoba ubijena, a druga ranjena ispred čuvenog bečkog restorana, po svemu sudeći radi o ratu kotorskih klanova koji bijesni i u Srbiji…

BEČ: Regija, Crna Hronika, Vijesti…ponedeljak, 24.12. 2018. 13: 49… BEČKA ŠNICLA, PA KRVAVA SAČEKUŠA, RAT TRESE I AUSTRIJU: Crnogorski obračun oko tržišta droge STIGAO U OVAJ GRAD!

“Žrtve su oko 13: 30 bile u pasažu koji povezuje ulice Lugek i Volcajle kada se, prema svijedocima, čulo do deset hitaca. Nejasno je da li su muškarci prethodno ručali u restoranu ‘Kod Figlmilera’, hramu za bečke šnicle, kada su ih počinioci sačekali. Vlasnik tog lokala tvrdio je da gosti i radnici resto-rana nisu bili u opasnosti, prenosi italijanski portal na njemačkom jeziku Stol.

Jedan očevidac je rekao da su muškarci išli utroje. Ruski turista koji se zate-kao u jednoj prodavnici u ulici Volcajle čuo je hice i vidio kako prolaznici biježe. U pasažu su ostala dvojica ustreljenih, dok je treći čovjek pokušao da priča sa njima. Taj ruski svijedok razaznao je riječi “na nekom slovenskom jeziku”: “Brate, brate”, prenosi austrijska novinska agencija APA…

Premda policija nije željela da oda identitet žrtava – za napadačima se još traga – beogradski mediji javljaju da je ubijen Vladimir Roganović, jedan od članova Kavačkog klana, a da je ranjen Stefan Vilotijević.

Roganović je prošle godine u Beogradu osuđen na osam mjeseci zatvora zbog falsifikovanja isprava, dok je u Crnoj Gori bio na potjernici jer je osumnjičen za lažnu dojavu o bombi u diskoteci, a trebalo je da odsluži kaznu zbog nelegalnog posjedovanja oružja.

Pucnji u Beču: obračuna mafijaških klanova iz Kotora?, pita se lokalni list “Salcburger nahrihten”.

“Rat kotorske mafije seže do Beča” – naslovio je tabloidni austrijski portal OE24. “Hici u glavu nakon šnicle”, piše najveći nemački tabloid “Bild”.

Brojni austrijski mediji se pozivaju na pisanje srpskih i crnogorskih medija prema kojem se vijerovatno radi o nastavku sukoba Kavačkog i Škaljarskog klana. Taj rat je odnio na desetine života u Beogradu, a počinioci po pravilu nisu pronalaženi…

“Radi se o primatu u trgovini kokainom na Balkanu”, piše bečki list “Prese” i dodaje da “Kavački i Škaljarski klan potiču ovog crnogorskog lučkog grada Kotora, koji važi za raskrsnicu trgovine kokainom iz južne Amerike. Sačeku-ša u Beču bila je tema više živih uključenja austrijskog javnog servisa ORF. Potraga za ubicama pokrenuta je u cjeloj Austriji, korišćeni su i helikopteri, ali za sada bez uspjeha…

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Dnevni horoskop za 29. april 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan ne mijenja…

9 minuta ago

Budva: SDP, SD i LP potpisale sporazum o zajedničkom nastupu na izborima, PETAR Odžić predvodi listu… (foto, video)

"Na listi će se pored predstavnika ove tri partije naći i nezavisni građani, dokazani društveni…

29 minuta ago

DRAMA USRED BEOGRADA: Stala ispred bivšeg pripadnika paravojne formacije i pitala ga-“Reci mi gdje su kosti mog oca, odveo si ga pred mojim očima…” (foto, video)

U emisije Provjereno Nove TV godinama su pratili potresnu priču o Ivi Radić, koja više od 30 godina…

3 sata ago

OTMICA DJEVOJKE U NOVOM PAZARU: Policija uhapsila tri osobe iz SJENICA… (foto)

Pripadnici Policijske uprave u Novom Pazaru uhapsili su tri osobe koje su osumnjičene da su…

9 sati ago

Dr. ABAZ Dizdarević: Pozivamo MILOJKA Spajića, da javno saopšti sa čim se ne slaže u Rezolucije UN- o genocidu u Srebrenici… (foto)

Duboko zabrinjava činjenica da Vlada Crne Gore danima izbjegava da se izjasni po pitanju kosponzorstva…

11 sati ago

This website uses cookies.