IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR, IZRAELCI ZASULI DAMASK RAKETAMA, GORELO NEBO! (VIDEO)

Više izraelskih raketa palo je sinoć u blizini Damaska, a većinu njih oborila je sirijska protivvazdušna odbrana…

DAMASK:Svijet, Crna Hronika, Vijesti… srijeda, 26.12. 2018. 09: 59… HOROR, IZRAELCI ZASULI DAMASK RAKETAMA, GORELO NEBO! (VIDEO)

Na društvenim mrežama internetu je objavljen video- zapis dejstava sirij-skih raketnih sistema tokom odbijanja vazdušnog napada na Damask.

“Naša protivvazdušna odbrana reagovala je protiv raketa izraelskih borb-enih aviona ispaljenih iz libanskog vazdušnog prostora i oborila većinu njih prije nego što su pogodile cilj”, naveo je vojni izvor.

Prema informacijama agencije SANA, napad su izveli izraelski avioni iz vazdušnog prostora Libana. U napadu su povređena tri sirijska vojnika.

Osim toga, oštećeno je skladište municije. Pritom su sirijski državni mediji saopštili o odbijanju nekoliko neprijateljskih napada, u gradu čule eksploz-ije, ali da njihov uzrok još nije utvrđen.

Čitaj još:   JAKOV Milatović "pegla" izjavu ANDREJA Milovića i poziva na pomirenje Crne Gore... (foto, video)

Agencija NNA takođe je javila da su avioni izraelskog vojnog vazduhoplov-stva ušli u libanski vazdušni prostor i izvršili manevre na malim visinama, simulirajući napade. Agencija je istakla da su izraelski vojni avioni koristili sredstva zaštite od protivvazdušne odbrane.

Izraelske odbrambene snage su izjavile da je sistem protivraketne odbrane primijenjen za presretanje protivvazdušne rakete…

iBalkan.net/ Agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši