I TO JE BALKAN: Vođi i misterioznom muškarcu, putem čitulje, POSLALI PORUKU ROGANOVIĆEVIM UBICAMA?

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ubistvo Vladimira Roganovića nije uzburkalo samo crnogorske kriminalce već i tamošnje bezbjednosne službe…

BEOGRAD, PODGORICA: Regija, Crna Hronika, Vijesti …četvrtak, 27.12. 2018. 05: 59… I TO JE BALKAN: Vođi i misterioznom muškarcu, putem čitulje, POSLALI PORUKU ROGANOVIĆEVIM UBICAMA?

Radoje Zvicer, za kojim je Crna Gora raspisala potjernicu zbog sumnje da je kao jedan od vođa „kavačkog klana“ učestvovao u izvršenju krivičnih djela, dao je čitulju ubijenom Vladimiru Roganoviću.

Zvicer je, podsječaju beogradski mediji, u bjekstvu, dok je drugi vođa ovog klana Slobodan Kašćelan nedavno uhapšen i čeka se njegovo po planu izr-učenje Podgorici.

„Nije ti ravnog bilo! Voli te brat, Radoje Zvicer“, stoji u čitulji.

Druga čitulja stoji pored prve i glasi: „Da ovakvog momka prevare manek-eni i lisice, jednostavno ne ide. Poslednji pozdrav, bato“.

Ova likvidacija digla je veliku buru u crnogorskom kriminalnom podezmlju, a prepucavanje putem čitulja redovna je pojava u ovim krugovima.

Stoga postoje indicije da se upravo u drugoj čitulji direktno poziva na pora-vnanje računa Roganovićeve ekipe i njegovog ubice.

Čitaj još:   Vic dana Zašto plavuša drži kompjuter na podu???

Saradnja bezbednosnih službi

Ubistvo Vladimira Roganovića nije uzburkalo samo crnogorske kriminalce već i tamošnje bezbjednosne službe.

Naime, prema njihovim informacoijama nekoliko osoba koje su bliske škaljarskom klanu, napustile su Crnu Goru samo dva dana prije ubistva Novljanina.

Tu informaciju crnogorska policija dostavila je kolegama iz Beča, koji intenzivno rade na rasvetljavanju ovog zločina, a u čemu im pomažu i službe iz Srbije i Bosne i Hercegovine.

Utvrdili su da su bezbjednosno interesantna lica bliska škaljarcima iz Herceg Novog i Kotora u vrijeme zločina bila u zemljama Evropske unije.

Izvori bliski bezbjednosnim službama tvrde da već imaju određena sazna-nja koja ukazuju da se radi o organizovanom ubistvu u kojem je učestvov-alo više osoba.

Ko je Radoje Zvicer?

Zvicer je visoko pozicionirani vođa kavčana, koji već neko vrijeme ne živi u Crnoj Gori, ali, kako istražitelji sumnjaju, rukovodi članovima ove krimin-alne organizacije i sumnja se da je umiješan u naručivanje ubistava na našim prostorima.

Čitaj još:   JEZIV ZLOČIN-OTAC ZAKLAO ŽENU I TROJICU SINOVA-Ostavio oproštajno pismo na pet strana!!!???

Prilikom hapšenja Maria Miloševića i Strahinje Đakovića u julu ove godine u Prištini, sumnja se da je i Zvicer bio u tom gradu, ali da mu je u poslednj-em trenutku dojavljeno hapšenje, te je on utekao i nestao sa radara policijie.

Protekle sedmice u Češkoj uhapšen je njegov blizak saradnik Slobodan Kašćelan, za kojim je u septembru 2016. godine raspisana potjernica.

On je potraživan zbog pokušaja ubistva, stvaranja kriminalne organizacije i zelenašenja. Kašćelan je bio pod finansijskom istragom i njemu je blokirano 19 nekretnina istražitelji su privremeno zabranili korišćenje tih nepokrtno-sti.

izvor (Kurir.rs)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši