HABIB, POSTAVIO USLOVE: Koliko treba da obezbjede novca za revanš sa Mekgregorom… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Kako stvari stoje, borbe za sada neće biti, bar dok se Nurmagomedov ne dogovori oko novčane sume za koju bi izašao ponovo u ring…

ISTANBUL: Svijet, Sport, Boks, Putovanja, Vijesti…petak, 28.12. 2018.06: 59… HABIB, POSTAVIO USLOVE: Koliko treba da obezbjede novca za revanš sa Mekgregorom… (foto)

UFC borac Habib Nurmagomedov nije zainteresovan da izađe u oktagon protiv Konora Mekgregora bez novčane nadoknade od 30.000.000 dolara

Habib i Konor još čekaju na kazne zbog incidentata i međusobnih provokac-ija na njihovoj prethodnoj borbi, ali postoje nagoveštaji da bi njih dvojica mogla u novu borbu.

Habibov otac, Hurmagomedov je otkrio da je njegovom sinu nuđeno 15.000.000 dolara, ali da je on tražio dva puta više novčane satisfakcije.

Čitaj još:   PROVJRENO: HABIB i Conor će se ponovno boriti, evo i kada... (video)

– Ponudili su nam 15.000.000, ali mi zahtjevamo 30.000.000 “ZELEMBAĆA”. Postoji još mnogo boraca koji zaslužuju da im se Habib odazove i mi to mor-amo poštovati – izjavio je Hurmagomedov senior navodeći nekoliko imena, među njima i Tonija Fergusona, kao nekog ko bi izašao na megdan Habibu.

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši