IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HABIB, POSTAVIO USLOVE: Koliko treba da obezbjede novca za revanš sa Mekgregorom… (foto)

Kako stvari stoje, borbe za sada neće biti, bar dok se Nurmagomedov ne dogovori oko novčane sume za koju bi izašao ponovo u ring…

ISTANBUL: Svijet, Sport, Boks, Putovanja, Vijesti…petak, 28.12. 2018.06: 59… HABIB, POSTAVIO USLOVE: Koliko treba da obezbjede novca za revanš sa Mekgregorom… (foto)

UFC borac Habib Nurmagomedov nije zainteresovan da izađe u oktagon protiv Konora Mekgregora bez novčane nadoknade od 30.000.000 dolara

Habib i Konor još čekaju na kazne zbog incidentata i međusobnih provokac-ija na njihovoj prethodnoj borbi, ali postoje nagoveštaji da bi njih dvojica mogla u novu borbu.

Habibov otac, Hurmagomedov je otkrio da je njegovom sinu nuđeno 15.000.000 dolara, ali da je on tražio dva puta više novčane satisfakcije.

Čitaj još:   ZLATKO Vujović: Građani šansu za napredak vide kroz političke stranke... (foto, video)

– Ponudili su nam 15.000.000, ali mi zahtjevamo 30.000.000 “ZELEMBAĆA”. Postoji još mnogo boraca koji zaslužuju da im se Habib odazove i mi to mor-amo poštovati – izjavio je Hurmagomedov senior navodeći nekoliko imena, među njima i Tonija Fergusona, kao nekog ko bi izašao na megdan Habibu.

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši