CRNA GORA PRIJETI SRBIJI: Nećemo još dugo čekati odgovor Beograda, ako nam ne izađu u susret, biće svašta…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

POMENUTU KONSTATACIJU Kako je rekao ministar, Crna Gora će preduzeti određene korake ukoliko Srbija ne ponudi odgovor…

PODGORICA: Crna Gora, Ekonomija, Vijesti,…nedelja, 30.12. 2018. 18: 49…CRNA GORA PRIJETI SRBIJI: Nećemo još dugo čekati odgovor Beograda, ako nam ne izađu u susret, biće svašta…

Crnogorski ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović izjavio je danas da Crna Gora strpljivo čeka odgovor zvaničnog Beograda u vezi sa slučajem Branke Milić i poručio da opstrukcija sudskog procesa ne može trajati u nedogled.

Kako je rekao, Crna Gora će preduzeti određene korake ukoliko Srbija ne ponudi odgovor, prenosi RTCG.

Darmanović je dodao da i dalje vijeruje da Vlada Srbije neće odlučiti da op-struira pravdu time što će “štititi begunca pod svojim krovom” i ometati su-dski proces koji se odvija u Crnoj Gori i istakao da je Crna Gora prema tom pitanju postupala vrlo odgovorno u skladu sa svim međunarodnim pravi-lima i dobrim odnosima dvije prijateljske zemlje.

Čitaj još:   HRVATSKA NE PAMTI OVAKAV HOROR: Ovo je monstruozni otac koji je svoju djecu bacio na beton sa šest metara visine!

To će vijerovatno biti slučaj još neko vrijeme. Mi se još uvijek nadamo da će Srbija u tom slučaju pomoći sebi, pa time i nama- kazao je Darmanović i do-dao da ukoliko Srbija ne ponudi odgovor, to imati posledice…

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši