IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUK JEREMIĆ: “Vučić je čovjek vidno narušenog zdravlja”!

Na pitanje kakav se rasplet između vlasti i opozicije može očekivati, smatra da će Vučić na kraju popustiti pod pritiscima “pogotovo ako bude politčke i diplomatske umješnosti da se unutrašnja i međunarodna dimenzija releva-ntnih dešavanja stavi u jedinstven kontekst”…

BEOGRAD: Srbija, Vijesti, Zanimljivosti… nedelja, 30.12. 2018. 18: 19… VUK JEREMIĆ: “Vučić je čovjek vidno narušenog zdravlja”!

“Niije to u domenu racionalnog. Vučić je, nažalost, čovjek vidno narušenog zdravlja”, rekao je Jeremić u intervjuu za jedan beogradski dnevnik odgova-rajući na pitanje kako tumači izjavu predsjednika Vučića da je spreman da sasluša građane, ali ne i opoziciju.

Jeremić smatra da na vanredne izbore, ako budu raspisani, ne treba pris-tajati sve dok se ne uspostavi, kako kaže, minimum fer i poštenih uslova. 

“Trenutno smo miljama daleko od toga”, ocijenjuje Jeremić za “Blic’. 

On smatra da ne treba učestvovati ni u radu parlamenta, jer je, kako kaže, vladajuća većina “zloupotrebom procedura u potpunosti obesmislila skupš-tinsku raspravu”. 

Kaže da će se založiti da to postane zajednicki stav Saveza za Srbiju. 

Navodi i da će sa strankom Dragana Djilasa, koja se najavljuje, konstruktiv-no sarađivati kao što je bilo i do sada sa njim lično. 

Na pitanje zašto opozicija u Srbiji ne stane iza protesta u Beogradu i zašto se opozicioni lideri tamo sramežljvo pojavljuju, Jeremić kaže da sa suprugom i prijateljima šeta svake subote i da se nimalo ne stidi toga. 

On je dodao i da Narodna stranka i SzS nisu organizatori ovih protesta, ali da ih logistički pomažu. 

Upitan kako tumači izjavu predsjednikla Aleksandra Vučića da je spreman da sasluša građane, ali ne i ljude iz opozicije, kaže da se tome “ne treba radovati” i da to “ne može da vas ne zabrine”…

Čitaj još:   Dva zemljotresa pogodila Zagreb, građani uznemireni! (foto)

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši