IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILE, VOŽD OD LAKTAŠA: „Treba kazniti ‘Pravdu za Davida’,proteste ZABRANITI, spriječili su nastup Harisa Džinovića…“

VOŽD IZ LAKTAŠA Rekao i da je bila vidljiva „zloupotreba skupa i da su članovi ‘Pravda za Davida’, nasiljem pokušali ometati sve građane da provedu praznične dane“…

Banja Luka: BiH, Crna Hronika, Vijesti… ponedeljak, 31.12. 2018. 13: 09… MILE, VOŽD OD LAKTAŠA: „Treba kazniti ‘Pravdu za Davida’,proteste ZABRANITI, spriječili su nastup Harisa Džinovića…“

DANAS, Milorad Dodik je za banjalučku ATV rekao da protesti trebaju biti zabranjeni zbog njihove politizacije te da se Banja Luka mora vratiti normalnom ritmu “jer ovo što se desilo nema veze s istinom i pravdom”.

Rekao i da je bila vidljiva „zloupotreba skupa i da su članovi ‘Pravda za Davida’, nasiljem pokušali ometati sve građane da provedu prazn-ične dane“.

“Niko nije ometao njihov skup, koji su zlopotrijebili, nakon što su prekora-čili vrijeme za dobijeno odobrenje”, rekao je Dodik.

Čitaj još:   DA SRCE PUKNE OD TUGE- SUTRA DŽENAZA JASMINA MALKOČEVIĆA: Sestra ASMIRA se oglasila: "DUŠA MOJE DUŠE ..."

Dodao je rekao će podržati zakonito postupanje svih organa, i policije i svih drugih, protiv oni koji su činili prekršaje. Odgovarati, kaže, moraju organi-zatori skupa „Pravda za Davida“ jer “nisu na adekvatan način sproveli taj skup”.

“Svi koji su činili nasilje na mjestu gdje je trebalo da se održi koncert Harisa Džinovića moraju biti privedeni zakonu”, rekao je Dodik i osudio, kako kaže, vandalizam i zloupotrebe protesta od strane politike.

(iBalkan.net)

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši