PREKINUT koncert HARISA Džinovića, biće spriječen i doček NG?

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Građani okupljeni na protestu uzvikivali “Pakujte opremu”, “Haris, odlazi” i “Uz tebe smo, Davore”, a da su najavili da će sutra pokušati da spriječe novi koncert Željka Samardžića i Nikole Rokvića na dočeku Nove godine… 

Banja Luka: BiH, Vijesti… ponedeljak, 31.12. 2018. 08: 59… PREKINUT koncert HARISA Džinovića, biće spriječen i doček NG?

Građani Banjaluke i članovi grupe “Pravda za Davida” koji su se okupili na Trgu Krajine u znak podrške porodici nesrećno stradalog mladića Davida Dragičevića, tokom protestne šetnje koja je potom uslijedila prekinuli su koncert Harisa Džinovića u tom gradu.

MEDFIJI prenose da se to desilo na parkingu ispred banjalučkog Muzeja savremene umjetnosti gdje je postavljena bina za planirane koncerte. 

Navodi se da su tu su uz povike i uvrede učesnici protesta prvo prekinuli muziku, nakon čeka su se popeli na binu i “zabranili” održavanje koncerta. 

Oglasio se i gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić, kojeg su, prema navo-dima RTRS, učesnici protesta prethodno izvređali. 

“Oštećena oprema ozvučenja, trg blokiran. Koncert ne može biti održ-an. Protest je održan, koncert onemogućen”, napisao je Radojičić na Tviteru. 

Na Trgu Krajine u Banjaluci prethodno je završeno okupljanje građana i članova grupe “Pravda za Davida” u znak podrške porodici nesrećno strad-alog mladića Davida Dragičevića čiji je otac Davor poručio da tu ostaje “do kraja”, ali i da “skupova na ovaj način više neće biti”. 

Čitaj još:   PAZARAC UHAPŠEN ZBOG ŠVERCA- POKUŠAO DA POBJEGNE POLICIJI!!!

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši