SARAJEVO: SLAVLJE UZ MJERE OPREZA: U centru grada postavljene barijere… (VIDEO)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

U ulici Maršala Tita u Sarajevu iz predostrožnosti je, zbog javnog dočeka Nove 2019. godine, od 16 sati blokiran saobraćaj, a policija je postavila i betonske kocke, odnosno antiterorističke barijere…

SARAJEVO : BiH, Vijesti… ponedeljak, 31.12. 2018. 21: 39…  SARAJEVO: SLAVLJE UZ MJERE OPREZA: U centru grada postavljene barijere… (VIDEO)

OD VEČERAS SE U ulici Maršala Tita u Sarajevu iz predostrožnosti je, zbog javnog dočeka Nove 2019. godine, od 16 sati blokiran saobraćaj, a policija je postavila i betonske kocke, odnosno antiterorističke barijere.

Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo sprije-mila je operativni plan fizičkog, operativnog, saobraćajnog i kontradiverzi-onog obezbeđivanja Javnog dočeka Nove 2019. godine ispred Vječne vatre u Sarajevu.

Navodi se da će zbog toga u novogodišnjoj noći biti pojačano prisustvo poli-cijskih službenika na terenu, kako u uniformi, tako i u civilu.

Čitaj još:   HIDAJET TURKOGLU RAZOČARAN: Euroliga donijela odluku u korist Talijana, javnost u Turskoj je nezadovoljna... (foto)

http://iBalkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *