RASIM Ljajić: Budimo u miru sa prijateljima, neka svaku novu godinu dočekamo kao bolji ljudi…(video)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Svim sugrađanima želim da Novu godinu dočekaju srećni i zadovoljni, sa svojom porodicom i prijateljima”stoji u čestitki Rasim Ljajića.

NOVI PAZAR: Sandžak, Vijesti…utorak, 01.01. 2019…10:49…  RASIM Ljajić: Budimo u miru sa prijateljima, neka svaku novu godinu dočekamo kao bolji ljudi… (video)

Potpredsjednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić čestitao je Novu godinui građanima Novog Pazara uz želju da “Novu godinu dočekaju srećni i zadovoljni, sa svojom porodicom i prijateljima”.

DAKLE 2019. godina je stiga i želim da je dočekamo puni optimizma, svjesni da možemo puno uraditi za naš Grad i našu budućnost. Budimo u miru sa svojim prijateljima, hrabri pred novim izazovima i neka svaku novu godinu dočekamo kao bolji ljudi.

Čitaj još:   ŽANDARMERIJA I SPECIJALCI KREĆU NA GRANICU: Vučić, ide da zavodi red... (foto)

Svim našim sugrađanima želim da Novu godinu dočekaju srećni i zadovoljni, sa svojom porodicom i prijateljima” – stoji u čestitki Ljajića.

Svim našim sugrađanima želim da Novu godinu dočekaju srećni i zadovoljni, sa svojom porodicom i prijateljima” – RASIM Ljajić…

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši