Sandžak

RASIM Ljajić: Budimo u miru sa prijateljima, neka svaku novu godinu dočekamo kao bolji ljudi…(video)

Svim sugrađanima želim da Novu godinu dočekaju srećni i zadovoljni, sa svojom porodicom i prijateljima”stoji u čestitki Rasim Ljajića.

NOVI PAZAR: Sandžak, Vijesti…utorak, 01.01. 2019…10:49…  RASIM Ljajić: Budimo u miru sa prijateljima, neka svaku novu godinu dočekamo kao bolji ljudi… (video)

Potpredsjednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić čestitao je Novu godinui građanima Novog Pazara uz želju da “Novu godinu dočekaju srećni i zadovoljni, sa svojom porodicom i prijateljima”.

DAKLE 2019. godina je stiga i želim da je dočekamo puni optimizma, svjesni da možemo puno uraditi za naš Grad i našu budućnost. Budimo u miru sa svojim prijateljima, hrabri pred novim izazovima i neka svaku novu godinu dočekamo kao bolji ljudi.

Svim našim sugrađanima želim da Novu godinu dočekaju srećni i zadovoljni, sa svojom porodicom i prijateljima” – stoji u čestitki Ljajića.

Svim našim sugrađanima želim da Novu godinu dočekaju srećni i zadovoljni, sa svojom porodicom i prijateljima” – RASIM Ljajić…

http://iBalkan.net

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Dnevni horoskop za 2. maj 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan bez…

35 minuta ago

OVJEREN spisak kandidata za odbornika liste “Čist izbor– Petar Odžić– SDP, SD, LP i građani” za referendum u Budvi… (foto)

Opštinska izobarına komisija u Budvi prihvatila listu “Čist izbor – Petar Odžić – SDP, SD,…

56 minuta ago

DRITAN Abazović i ZDRAVKO Krivokapić, prijavili imovinu: DRITAN uštedio 26.000 eura, Krivokapić dobio stan od UCG, nešto su stekli i na poklon… (foto)

Bivši premijer u tehničkom mandatu, lider i poslanik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović ima 26.000 eura gotovine…

2 sata ago

ALBANAC UBIO REPERA IZ SRBIJE ZBOG KOCKARSKOG DUGA: Napadač ispalio… (foto)

Osumnjičeni za ubistvo (52), navodno porijeklom Albanac, prema informacijama pojedinih medija, izgubio je na kocki…

2 sata ago

‘NOĆNA MORA‘ Majki Srebrenice: Uputile dramatičan apel- ‘Prijetnje Vučića shvatite ozbiljno, hitno rasporedite NATO trupe na granici!‘‘… (foto, video)

Udruženje žrtava i svjedoka genocida i udruženje "Pokret Majke enklava Srebrenica i Žepa" uputilo je…

7 sati ago

This website uses cookies.