IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Tračevi koji su obilježili 2018

Vjenčanja, razvodi, čak i nasilje, zatim saobraćajne nesreće, skandali sa “sumnjivim bjelim prahom”. Sve su to poznate ličnosti doživjele i preživjele u godini koja je za nas…

ISTANBUL: Balkan, Regija, Vijesti…utorak, 01.01. 2019…14:39… Tračevi koji su obilježili 2018…

Krenimo redom – ovo je 2018. u tračevima!

U januaru ove godine, pjevač narodne muzike Darko Lazić prvi put se “upisao” na listu tračeva, ali čak dva puta. Najpre je objavljeno da se razvodi od supruge Ane Sević, sa kojom ima kćerku, a onda je “isplivao” i skandalozni snimak na kojem Darko konzumira bijeli prah, nastao iza scene tokom nastupa. Darko je demantovao, estrada uglavnom stala u njegovu odbranu, ali kako je godina odmicala, on se sve češće nalazio na naslovnim stranama tabloida…

Februar je, barem sudeći po vestima, bio u znaku žena “na slovo E”. Najpre je pevačica Emina Jahović objavila da se razvodi od Mustafe Sandala, sa kojim ima dva sina i u braku su bili tačno deset godina.

Svega nekoliko dana kasnije, estradu je “potresla” vest o razdoru u grupi Ministarke, pošto je pevačica Edita Aradinović saopštila da napušta tu grupu.

U martu, dvije čudne vijesti, zatim jedna ljepa! Pjevačica Mira Škorić najpre je objavila veridbu, a nešto kasnije i raskid iste, vjerenika, neimenovanog muškarca iz Njemačke, zatekla u krevetu sa muškarcem.

U “nebranom grođžu” zatekla se i ljepa pjevačica Milica Pavlović, pošto su njene slike završile na sajtu za poslovnu pratnju.

April je, nažalost, prošao u znaku nasilnog incidenta. Samo dva mjeseca nakon porođaja, Natašu Bekvalac fizički je napao sada već bivši suprug, biznismen Luka Lazukić. Proces zbog nasilja u porodici i dalje traje pred sudom u Beogradu, par se u međuvremenu rastao, a Lazukić kćerkicu Katju viđa jednom nedeljno, pod nadzorom socijalnih radnika.

Čitaj još:   VIC DANA Došla regrutna, komisija u šumu, da regrutuje pitomce za vojsku...

U maju smo možda ostvarili najgori plasman Srbije ikada na Eurosongu (19. mjesto), ali smo doživeli i uvrede na tom takmičenju! Britanska štampa izu-zetno je ružno pisala o našim predstavnicima, Sanji Iliću i grupi Balkanika. Tokom našeg nastupa, prikazani su i ljudi koji na ekranima mobilnih telefo-na pokazuju zastavu takozvane države Kosovo. Nismo jedini iz regiona bili na meti skandala, pošto je crnogorski predstavnik Vanja Radovanović na konferenciji za medije ispričao neukusan vic o bolesnoj djeci, zbog čega je dobijao i pretnje smrću.

U junu, konačno ljepe vesti!Oči javnosti bile su uprte u Aleksandru Prijović i biznismena Filipa Živojinovića, koji su stali na ludi kamen u Beogradu pred stotinama zvanica. Aleksandra i Filip uskoro su saopštili i da čekaju prvo djete.

Poslije Eurosonga, u julu, još jedan skandal na muzičkoj sceni. Gitarista grupe IrieFM objavio je na Instagramu da je skuhao jaja ptice koja je na terasi pravila gnezdo. Ovaj surovi čin prema životinjama koštao ga je pozicije u bendu, a ovde saznajte kako se kasnije iskupio.

U istom mesecu, tragedija je pogodila rokera Milića Vukašinovića, pošto je njegova kćerka izvršila samoubistvo.

Avgust je doneo novi skandal Severini Vučković, pošto su objavljene njene privatne fotografije na kojima je obnažena. Darko Lazić ponovo se “pojavio” na listi skandala godine, jer je napadnut na parkingu uoči nastupa. Napada-či su opalili i iz vatrenog oružja, a zatim pretukli Darka i njegovog vozača.

U avgustu su i dva venčanja privukla veliku pažnju – porodica Karić upriličila je kolektivno venčanje… a manekenka Ana Cakić udala se za golmana Predraga Rajkovića.

Septembar je prošao u znaku rijalitija Zadruga, odnosno druge sezone. Odluka učesnice Miljane Kulić da uvede tek rođenu bebu (začetu u Parovima) šokirala je javnost. Mama druge učesnice rijalitija, Anabela Đogani, završila je na naslovnim stranama zbog navodne tuče sa suprugom Andrejem Atijasom.

Čitaj još:   MOSKVA: Broj zaraženih u Rusiji od korona virusa oko 400.000... (foto i video)

U oktobru, loša godina Darka Lazića je kulminirala– pjevač je, pod dejstvom alkohola, doživeo saobraćajnu nesreću i završio u bolnici sa veoma teškim povredama. Darko je pušten iz bolnice nakon više od mjesec dana, i nedugo zatim objavio da sa novom vjerenicom čeka bebu.

Oktobar je u Beogradu u znaku Sajma knjiga, a ovogodišnji Sajam bio je u znaku rijaliti zvezde Kije Kockar… koja je izdala knjigu.

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši