IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VRIJEME: OD SUTRA, ĆE NAS ZATRPATI,ONDA I ZAKOVATI

U ranim jutarnjim satima slab snijeg ili susnježica u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima. U drugoj polovini dana u Bosni smanjenje oblačnosti. U Hercegovini pretežno vedro…

SARAJEVO:BiH, Putovanja…utorak, 01.01. 2019…09: 39…  VRIJEME:OD SUTRA, ĆE NAS ZATRPATI, A ONDA I ZAKOVATI…

Jutarnja temperatura zraka između -4 do 4°C, a najviša dnevna između -1 i 9°C.

utorak 01.01.2019. Biometeorološka prognoza je nepovoljna. Padavine i niske temperature, uz pojačanu hladnoću, kod većine meteoropata uzroko-vaće tegobe. Moguće su reakcije u vidu reumatskih bolova, glavobolje, nervoze, malaksalosti. Hronični bolesnici, trebali bi reducirati kretanje i ne pretjerivati sa aktivnostima.

U srijedu već u jutarnjim satima novo naoblačenje sa sjevera koje će do sredine dana stići do juga zemlje. U nizinama će padati kiša. Snijeg ili susnježi-ca iznad 500 metara nadmorske visine. Od večernjih sati i tokom noći na četvrtak u Bosni će padati samo snijeg. Slab snijeg i na sjeveru Hercegovine. U većem dijelu Hercegovine prolazna kiša samo sredinom dana. Vjetar umjerene jačine, sa jakim udarima, sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između -4 i 3°C, a najviša dnevna između -1 i 9°C.

Čitaj još:   Drama na stepenicama aviona: Šta se dešavalo sa Džo Bajdenom... (foto i video)

U četvrtak u Bosni oblačno vrijeme sa snijegom. Glavnina padavina u centr-alnim istočnim i sjeveroistočnim područjima. U Hercegovini djelomično ve-dro. Slab snijeg na sjeveru Hercegovine. Jutarnja temperatura zraka između -9 i -4°C, a najviša dnevna između -7 i 4°C.

U petak u Bosni oblačno sa slabim snijegom. Jutarnja temperatura zraka između -10 i -2°C, a najviša dnevna između -7 i 4°C…

http://iBalkan.net

VRIJEME U BIH Kiša, pljuskovi i grmljavina na Bjelašnici +1 C…

U Sarajevu prije podne malo do umjereno oblačno i sunčano Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši