MMA BORAC DENIS PREBIO SILEDŽIJU U CENTRU SARAJEVA…

Da bi spriječio evidentno nasilje nad djevojkom iz kluba je brzo izašao i vlasnik objekta Denis Stojnić, koji je i najpoznatiji bh. MMA borac. Brzom reakcijom je odvojio muškarca od djevojke i sa nekoliko udaraca savladao…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, Vijesti, srijeda, 02.01. 2018. 19: 59… MMA BORAC DENIS PREBIO SILEDŽIJU U CENTRU SARAJEVA…

Ispred poznatog sarajevskog kluba Dorian Gray prije par dana nadzorne kamere zabilježile su incident gdje muškarac evidentno zlostavlja jednu djevojku nanoseći joj udarce…

Ekspresno regovao vlasnik kluba poznati MMA borac Denis Stojnić Naime u nedjelju, u ranim jutarnjim satima vidi se kako spomenuti klub napušta dje-vojka i užurbano se kreće prema glavnoj cesti. Za njom je istrčao muškarac koji ju je odmah povukao za kosu i počeo da je udara iza parkiranog autom-obila.

Da bi spriječio evidentno nasilje nad djevojkom iz kluba je izašao i vlasnik objekta Denis Stojnić, koji je i najpoznatiji bh. MMA borac. Brzom reakcijom je odvojio muškarca od djevojke i sa nekoliko udaraca ga savladao.

Čitaj još:   SARAJEVO: DANAS GRMI, SIJEVA, A KIŠA NE POSUSTAJE...

Nedugo nakon toga iz objekta je izašlo i drugo osoblje te su razdvojili MMA borca DENISA Stojnića i spomenutog muškarca.

Stojnić je poručio kako je reagirao jer nije mogao nijemo posmatrati nasilje nad djevojkom, a naročito ne u svom objektu, poručivši da želi da se svi sigurno osjećaju.

“Kada sam vidio na svome videonadzoru Doriana Gray, da ogromni mušk-arac čak i proporcijama fizički veći od mene, udara žensku osobu zatvore-nom pesnicom u glavu, ja sam odmah istrčao i tako reagovao da curu zašti-tim od nasilnika. Savladao sam ga i na kraju smo djevojku zajedno sa svo-jim obezbjeđenjem ispratili do taksija, a ona nije htjela da ovaj slučaj prijavi policiji. Nažalost u našoj zemlji je sve više zastupljeno nasilje nad ženama, a moja dužnost kao čovjeka, građanina, pa tek onda vlasnika objekata je da da se svi u mojim objektima osjećaju sigurno, a posebno žene jer su to neč-ija djeca, sestre, majke i slabiji i nježniji su spol”, kazao je DENIS Stojnić.


Čitaj još:   SARAJEVO: Specijalci JNA s tenkovima pokušali zauzeti zgradu PREDSJEDNIŠTVA BiH nastao je užas…

http://iBalkan.net


Komentariši