SUPER HABERI SA BOSFORA: IZLIJEČEN DJEČAK EMIR BUZA…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

SUPER PozitivnI HABERI i vijesti stižu iz Istanbula, gdje je evo uspješno izliječen dječak iz Visokog Emir Buza…

ISTANBUL: Regija, Recepti, Vijesti, srijeda, 02.01. 2018. 20: 59,SUPER HABERI SA BOSFORA: IZLIJEČEN DJEČAK EMIR BUZA…

OVE ZA MNOGE OČEKIVANE HABERE PROSLIJEDILI SMO IZ GRADA NA BOSFORU Tu informaciju su potvrdili i njegovi roditelji na svom Facebook profilu.

– Želimo da čestitamo svima Novu 2019 godinu. Mnogo zdravlja,l jubavi,sreće i nadasve pameti. Nama će današnji datum ostati duboko urezan u našem životu..02.01.2019. Jutros smo dobili najradosniju vijest..Doktori su potvrdili da je naš Emir uspješno izliječen! Ne postoji ništa slično da Vam uporedimo, količinu naše srće,radosti,suza,veselja…Hvala Bogu što nam je dao snagu da ovo iskušenje prebrodimo.Hvala Bogu što nam je podario ovoliko prijatelja. Hvala Vama do neba armijo dobrih ljudi i istinskih prijatelja – napisano je na Facebook profilu Almira Buze, a u potpisu su stajali Emir, Ajdin, Neira i Almir Buza. 

Emir Buza, devetogodišnji dječak iz Visokog koji je bolovao od rijetkog oblika raka limfnih žlijezda je izliječen! Ovu radosnu vijest na svom Facebook profilu je objavio Emirov otac Almir. Maleni Emir zahvaljujući humanosti Bosanaca i Hercegovaca je otputovao u Tursku i izliječen je na klinici Acibadem…

Čitaj još:   ŽENA-MONSTRUM SJEKIROM ubila svoju MAJKU a prije 11 godina ubila i svog SUPRUGA

http://iBalkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *