UBISTVO U ISTOČNOM SARAJEVU: Privedeni muškarac i žena…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Policijska uprava Novo Sarajevo,vrše provjeru identiteta dvije osobe, nakon što su policijske patrole presrele njihovo vozilo stranih registarskih oznaka u blizini Ambasade SAD- a, potvrdio je za Vijesti.ba dežurni operativni MUP- a KS…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, Vijesti, srijeda, 02.01. 2018. 18: 09…  UBISTVO U ISTOČNOM SARAJEVU: Privedeni muškarac i žena…

“Radimo na provjeri identiteta lica. Kada utvrdimo njihove identitete, vidje-ćmo da li je bilo prekršaja. Na vozilu su bile strane registarske oznake, a u njemu su se nalazili muškarac i žena. Ove osobe nisu lišene slobode, nego se vrši provjera njihovog identiteta”, potvrdili su nam iz Operativnog centra MUP-a KS.

Na pitanje medija mogu li se ove osobe dovesti u vezu sa ubistvom mladića Miloša Ostojića u Istočnom Sarajevu, budući da su se u medijima pojavile takve informacije, iz Operativnog centra MUP-a KS rečeno nam je da se po ovom pitanju nešto može raditi nakon utvrđivanja identiteta.

Kontaktirali smo i portparolku MUP- a KS Suvadu Kuldiju, koja nam je kaz-ala da se ne radi o policijskoj akciji, nego kontroli, odnosno utvrđivanju ide-ntiteta.

“Ovo nema nikakve veze sa Ambasadom SAD-a, vozilo je slučajno zaustavlj-eno ispred ovog objekta”, navela je ona…

Čitaj još:   PLJEVLJA: Večeras je, koncentracija PM 10 ČESTICA IZNOSILA 756,9 µg/m3, 15 puta veće od dozvoljene granice... (foto)

izvor aagencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši