Dnevni horoskop za 4. januar 2019. godine

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan sarađuje sa Djevicom, Bik ne voli promjene, Blizanci započinju biznis, Vaga ima dobar dan, Vodolija relaksirana. Generalno, većini teže pada radni dan. Ovo je horoskop za 04. januar 2019. godine.

OVAN


Imaćete priliku da ostvarite kompromisno rješenje na poslu koji vam je trenutno jako važan. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa novim poznanikom. Spremni ste da mu date priliku. Bavite se sportom!

BIK


Današnji dan vam je odlično postavljen. Kada je u pitanju polje finansija, možete da očekujete pozitivan ishod. Iako ste u imali neke sumnje vezano za partnera na kraju se ispostavilo da je sve dobro. Povedite računa o krvotoku.


BLIZANCI


Povoljan je dan za komunikaciju sa poslovnim okruženjem. Možete da se nadate pozitivnim promjenama. Možete da se nadate lijepoj atmosferi sa osobom do koje vam je stalo. Romantika je u vazduhu. Povedite računa o bubrezima.


RAK


Očekuje vas naporan dan jer mnoge obaveze baš vi morate da uradite. Potrudite se da se dobro organizujete. Ne biste trebali da imate drastične promjene sa voljenom osobom. Očekuje vas povoljna faza. Želudac vam je osjetljiv.

Čitaj još:   BEOGRAD: GELERI ZAVRŠILI U RUCI, PLAFONU, VIKNUO JE SNAJPER, SVI SU SE BACILI NA POD, grad je bio blokiran, policija dignuta na noge... (foto)

LAV


Možete da očekujete pozitivnu atmosferu na poslu. Stvari idu onako kako ste zamišljali i očekivali. Zračite pozitivnom energijom, dobro ste raspoloženi i imate mnogo udvarača. Izbjegavajte alkohol.


DJEVICA


Očekuju vas manje komplikacije na poslu. Potrudite se da budete dovoljno racionalni kako biste sve riješili. Period zaljubljivanja vas očekuje. Osoba koja vam se dopada je neko ko vam jako prija. Provjerite krvnu sliku.


VAGA


Možete da očekujete da će doći dan u kojem ćete uspjeti sasvim da stabilizujete svoju poslovnu situaciju. Moguće je da je voljena osoba pokušava da vam udovolji i da vam se dodatno približi. Povedite računa o hormonima.


ŠKORPIJA


Moguće je da niste sasvim zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite i da ozbiljno razmišljate o većim promjenama. Uživate u neobaveznim avanturama. Sada ne želite da se obavežete prema bilo kome. Manji pad imuniteta.

STRİJELAC


Pred vama je povoljan period za novi posao. Možete da očekujete da će sudbina biti na vašoj strani danas. Voljena osoba je iznevjerila vaše povjerenje i potrebno vam je mnogo vremena da to prevaziđete. Osjetljiv urogenitalni trakt.

Čitaj još:   SARAJEVO: Zašto je sve više galebova u prestonici BiH...


JARAC


Konačno ćete uspjeti da saznate važne vijesti koje ste dugo čekali. Pred vama je povoljan period za posao. Zauzeti pripadnici ovog znaka mogu ponovo, sasvim uspješno da osvoje svog partnera. Umor i neispavanost vas muče.


VODOLIJA


Finansije su vam veoma promjenljive i to vam stvara osjećaj nesigurnosti. Jako ste nervozni sada. Voljena osoba će vam pokazati da ima iskrene namjere kada ste vi u pitanju. Možete da očekujete povoljan dan. Problemi sa štitnom žlezdom.


RIBE


Ishitreno reagujete u nekim poslovnom okolnostima i to vas dovodi do situacije koja je jako rizična za vas. Spremni ste da prekinete vezu. Svaki kraj znači novi početak i vi to jako dobro znate. Glavobolja vas prati.

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši