IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Marija Šerifović:USAMLJENA SAM I NERVOZNA- nikad EMOTIVNIJA, podijelila ROMANTIČNU fotku sa svima! (FOTO)

Marija Šerifović je otkrila da ima jednu veliku želju za sve u Novoj godini. Pjevačica je otkrila i šta nju razlikuje od drugih ljudi, pa i šta joj je najbitnije.

“Što se mene lično tiče, da smo dobro raspoloženi, nasmijani, to ljudima fali, mnogo smo nervozni, namrgođeni, mnogo nemamo vremena ni za šta i mnogo ne obraćamo pažnju na jednu važnu činjenicu – da je ovaj život užasno kratak i samo jedan”, poručila je Marija a onda dodala: “Razlika između običnih ljudi, ne kažem da sam ja neobična, ali razlika između ljudi koji imaju prosječnu srpsku ili crnogorsku platu i rade od 8 do 3 i mene koja sam neki superstar i zarađujem više od njih, putuje po svijetu i sve djeluje glamurozno – suštinska razlika ne postoji. I ja imam probleme, i ja sam usamljena, sama, nervozna kao i svi ti neki ljudi, jedina razlika između njih i mene je što ja samo možda malo bolje pjevam, tako da nam svima treba mir i zdravlje, za sve ostalo se svi podjednako borimo. Jako je važno živjeti život u kom ostavljaš tragove i zato sam riješila da snimim studijski album poslije pet, šest godina, ako bude sledeće godine, ali mimo toga – biti dobar čovjek, car, kul i ostavljati tragove – to je bitno”, rekla je Marija.

Čitaj još:   MARIJA Šerifović dala skoro 200.000 dolara da bi postala MAJKA: Evo šta je sve uključeno u tu cijenu... (foto)

Poznato je i da poznata pjevacica u rijetkim trenucima dijeli emotivne poruke, ali je ovaj put otvorila dušu na Instagramu.

Pjevačica je objavila fotografiju na kojoj se vide ruka u ruci, a onda i napisala:

“Držati njenu ruku u javnosti je drugi način da kažeš da si ponosan na nju.”

Nije poznato na koga je pjevačica mislila kada je ovo napisala, ali je očigledno da prema nekome nije ravnodušna.

izvor: agencije

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši