IMA LI VEĆEG SKANDALA: Opskurni Centar za obrazovanje iz Širokog Brijega ispostava u FAHRINOM hotelu!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Novinarka Žurnala Azra Omerović uspjela je za samo sedamnaest dana steći diplomu srednje medicinske škole iz Sanskog Mosta a da nije bila ni na jednom satu NASTAVE…

SARAJEVO: BiH, Zanimljiovosti, Vijesti, subota, 05.01. 2018.19: 09…  IMA LI VEĆEG SKANDALA: Opskurni Centar za obrazovanje iz Širokog Brijega ispostava u FAHRINOM hotelu!

Dokumente je predala 20. decembra 2018., a ovjerenu diplomu sa svjedodž-bama za sva četiri razreda srednje škole dobila je 3. januara ove godine…

Jasno, na svoje ime i prezime. Školu je “završila” s vrlo dobrim uspjehom…

Kako je to izgledalo pogledajte u video snimci Žurnala objavljenog na Youtube-u.

FOTO: Screenshot Youtube

Ovo je sažetak senzacionalne priče koja je obigrala u trenu cijeli region, no sarajevski Dnevni avaz iz nekog razloga nije našao ništa posebno u ovoj novinskoj poslastici koja će njenoj autorici, sasvim izvjesno, donijeti novin-arsku nagradu godine. 

Čitaj još:   POJEDITE NEŠTO KAŠIKOM: "Merdžemek, turska čorba će vas zagrejati, preporodiće vam organizam..." (foto)

Zli jezici tvrde da je Avaz ignorirao priču zbog glavnog protagoniste Žurn-alovog videa, Senad Pehlivan, često se kreće u društvu Nasira Beganovića, koji je u proteklom mandatu bio šef kluba SBB-a u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije BiH. 

O vezi Beganovića i Pehlivana postoji niz svjedočanstava u vidu zajedničkih fotografija koje redovno objavljuju na Fecebooku. 

No, veza Pehlivana i Beganovića, nije jedini razlog zbog kojeg Avaz prešuć-uje skandal s kupovinom diploma. Naime, na fasadi Radončićevog hotela Radon plaza na Nedžarićima istaknuta je svijetleća reklama obrazovne institucije iz Širokog Brijega kod koje je „diplomirala“ novinarka Žurnala…

Institucija se zove Centar za obrazovanje, a na fasadi Radončićevog hotela reklamira se pod sloganom „Nikad nije kasno“!

Centar za obrazovanje iz Širokog Brijega ima i svoju ispostavu u Sarajevu, koja je smještena u Radončićevom hotelu Radon plaza, na adresi Džemala Bijedića 185!!!

Čitaj još:   MONSTRUMU IZ KISELJAKA POTVRĐENA KAZNA: Bivšu djevojku, ubo je nožem 88 PUTA, zbog toga odležaće... (foto)

http://iBalkan.net 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *