MILE, URLA NA BADNJI DAN “Britanci su genocidni svih vijekova unazad”…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

MILE je naveo da razumije da je Britanija veoma ogorčena na Rusiju što se tiče ovih prostora zato što je spriječila da u Vijeću sigurnosti UN- a prođe britanska rezolucija kako su Srbi genocidan narod prošlog vijeka, a nisu Nijemci ili neki drugi…

Banja Luka: BiH, Crna Hronika, Vijesti, nedelja, 06.01. 2018. 18: 09..  MILE, URLA NA BADNJI DAN “Britanci su genocidni svih vijekova unazad”…

Dodik je ocijenio da priča koja se plasira o “nekom malignom uticaju” Rusije u BiH izmišljotina Engleske i nekih zapadnih centara moći, koji nisu imali ništa pametnije da smisle. Dodik je istakao da se ovdje ubacuje ozbiljan novac iz Britanije, Amerike, da se vrši uticaj, ali da niko o tome ne govori.

Čitaj još:   JADNI, MILE, EVO U NOVOM PROBLEMU...

“Kada bi pričali o njihovom uticaju, njihovim prisustvima, njihovim novci-ma, mogli bi da vidimo ko ovdje ima uticaj”, rekao je Dodik novinarima u Banjoj Luci. 

MILE je dodao da ovdje nema nijedne ruske televizije, ali da se vide neke druge. 

“To nije sporno, samo govorim koliki je neki spin, a u narodu se kaže laž, posijan”, naglasio je Dodik. 

On je istakao i da je najveća štetočina svih vremena i čitave historije ovih prostora bio nekadašnji visoki predstavnik Paddy Ashdown koji je bio produkt britanske politike na ovim prostorima. 

MILE je napomenuo da su i oni sami genocidno društvo svih vijekova unazad, jer je poznato šta su sve radili, ali se njima ništa ne smije reći. 

Čitaj još:   MILE "Hoću da učestvujem u rehabilitaciji KK Bosna..."

“Ovdje Srbi nemaju nijednog mjesta gdje mogu da kažu da su Britanci uradili nešto dobro za nas”, naglasio je Dodik i dodao da i danas okupljaju one koji su negativni prema Srbima.

Dodik je napomenuo da su Amerikanci “pritisli” vladu Pere Bukejlovića da proda Rafineriju za jedan dolar, a da država preuzme sve dugove koje je imala.

MILE smatra da je izgradnja rusko-srpskog pravoslavnog centra zakašnjeli odraz ljubavi koju srpski narod ima prema Rusima i Rusiji, kao i da je ta ideja stara stotinu godina, ali da njemu realizaciju nisu dozvolile komunist-ičke vlasti…

izvor agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *