Duško, se obračunava sa Ognjenom Vranješem, jer je slao poruke JELENI Karleuši!

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

POLOMIĆU TE,NEĆEŠ SMJETI NA ULICU DA IZAĐEŠ, NI U JEDAN RESTORAN U BG DA UĐEŠ…

BEOGRAD: Srbija, Sport, Fudbal, Zanimljivost, Vijesti, srijeda, 09.01. 2018…18: 22… Duško, se obračunava sa Ognjenom Vranješem, jer je slao poruke JELENI Karleuši!

Drama u braku Jelene Karleuše i Duška Tošića i dalje traje…

Sve je počelo kada je fudbaler na nastupu svoje supruge poslao piće djevojci za susednim stolom. Karleuša je poludela i prekinula nastup, a svađu su nastavili kod kuće. Duško joj je oduzeo mobilni telefon i pronašao poruke koje joj je slao kontraverzni bh reprezentaticac Ognjen Vranješ.

Njih dvojica su nakon toga razmijenili oštre riječi. Kako saznajemo, Tošić mu je, između ostalog, poručio da neće moći da uđe ni u jedan restoran u Beogradu, da će ga polomiti, kao i da na ulicu neće smjeti da izađe. On je zahtjevao da se nađu kako bi riješili problem, ali do susreta nije došlo.

Dobro upućen izvor iz medija tvrdi da Ognjen Vranješ koji se u BiH NALAZI NA STUBU SRAMA KOD NAVIJAČA a prema JK dugo gaji simpatije.

Čitaj još:   JELENA KARLEUŠA IZ KINE: OPLELA PO UČESNICIMA RIJALITIJA...


– Jelena se oduvijek sviđala Ognjenu. Nerviralo ga je to što je govorila da je njen Duško najbolji fudbaler i konstantno joj je pisao. Duško je vidio i čitao sms poruke koje je on slao Jeleni i hteo je sa njim da se obračuna pred put u Kinu…

Nije mogao da podnese što Jeleni šalje poruke i poručio mu je da se nađu u jednom lokalu i da riješe situaciju i netrpeljivost koja vlada među njima. SAM Ognjen Vranješ nije želio da se vidi sa Duškom iako je bio u Beogradu. Jelena je pokušala mužu da dokaže da među njima nema ničega i da joj on uzaludno šalje sms poruke- završava naš izvor…

Čitaj još:   STRAŠNO I RUŽNO, MINISTAR PISAO AMBASADORU:"Nemate pravo, obilježavati Dan državnosti BiH"!

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši