MILE,NAKUCAO MNOGE SMS PORUKE: Oni koji su ih dobili ostali ZATEČENI SADRŽAJEM

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

MILE Dodik odavno poistovjećuje sebe i svoju stranku sa RS- om, a ovaj put predsjedavajući Predsjedništva BiH nije zvao Treći pješadijski (Republika Srpska) puk na proslavu Dana RS…

BANJA LUKA:Regija, Vijesti, srijeda, 09.01.2018…11:32… MILE,NAKUCAO MNOGE SMS PORUKE: Oni koji su ih dobili ostali ZATEČENI SADRŽAJEM

Kao i prethodnih godina, mnogi Banjalučani, ali i građani širom Republike Srpske, i danas su dobili SMS poruke kojima ih SNSD poziva na svečani defile i proslavu Dana RS.

Savez Nezavisnih socijaldemokrata i ove godine je posredstvom društvenih mreža i SMS poruka pozvao svoje članstvo da istakne zastave na svoje kuće i stanove i dođe na tradicionalnu paradu povodom Dana Republike Srpske.

-Sutra slavimo Dan Republike. Pridružite se proslavi, istaknite zastave Srpske na vaš dom, a u 12 h dođite na svečani defile na Trgu Krajine u Banjaluci.

Čitaj još:   MILE, BI KOSOVSKA PRAVA U RS-u, DŽAFEROVIĆ I KOMŠIĆ GA NE DOŽIVLJAVAJU:"Vučić tu ne može pomoći...“
alt

SMS ovakvog sadržaja dobili su mnogi Banjalučani, oni koji nisu članovi SNSD, zbog čega su ostali zatečeni.

Nije ovo prvi put SNSD poziva na manifestacije koje organizuju institucije Republike Srpske. Slično je bilo i ranijih godina, prilikom drugih proslava i obilježavanja.

Lokalni odbori SNSD Banjaluka svom članstvu su se obratili preko Vibera, a od svakog Reonskog odbora GO SNSD Banjaluka traži se da dovede 300 članova na svečani defile.

alt

Radi se o ponašanju kojeg godinama praktikuje i sam predsjednik SNSD-a Milorad Dodik, koji se ni kao predsjednik Republike nikada nije trudio razdvojiti stranačku od funkcije na koju su ga građani izabrali.

Dodik odavno poistovjećuje sebe i svoju stranku sa Republikom Srpskom, a ovaj put kao predsjedavajući Predsjedništva BiH nije zvao Treći pješadijski (Republika Srpska) puk na proslavu Dana RS.

Čitaj još:   DODIK,SMIJEŠAN I OZBILJAN :"Možemo za samo tri dana da uspostavimo kontrolu na granicama"...

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši